Huis > W > Wat Wordt Bedoeld Met Imap Server?

Wat wordt bedoeld met IMAP server?

IMAP (Internet Messaging Access Protocol)

Met IMAP-accounts worden berichten opgeslagen op een externe server. Gebruikers kunnen zich aanmelden via meerdere e-mailclients op computers of mobiele apparaten en dezelfde berichten lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoe stel ik een IMAP account in?

Account

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
Welke serverpoort voor uitgaande mail? Het Simple Mail Transfer Protocol is bedoeld om e-mail te kunnen verzenden. Poort 25: Dit betreft de standaard poort voor SMTP, deze poort is onbeveiligd en dus niet versleuteld. Poort 465: Deze poort is geschikt voor een beveiligde SSL verbinding en daarom ook versleuteld.

Dit in overweging nemend, hoe maak ik verbinding met de server?

Aangenomen dat u verwijst naar het verbinden met een server via SSH, zijn er een paar stappen bij betrokken.
1) Download en installeer een SSH-client.
2) Open de SSH-client en voer de hostnaam of het IP-adres in van de server waarmee u verbinding wilt maken.
3) Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
4) Na authenticatie krijgt u een opdrachtprompt te zien van waaruit u opdrachten aan de server kunt geven. Dienovereenkomstig, wat te doen bij serverfout? Als u een serverfout ervaart, is het eerste wat u moet doen de serverlogboeken controleren om te zien of er enige aanwijzing is over wat de fout zou kunnen veroorzaken. Als er geen duidelijke oorzaak is, moet u de server misschien opnieuw opstarten. Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met uw serverbeheerder voor verdere assistentie.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Kan geen verbinding maken met Google server?

Verbindingsproblemen kunnen door veel factoren worden veroorzaakt, waaronder onjuiste netwerkroutering, maar ook verouderde inhoud in de cache van uw pc. Check out de beste VPN's u kunt gebruiken om verbindingsproblemen te verminderen. Waarom kan ik geen mail meer ontvangen? Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Trouwens, kan geen verbinding maken met de imap server?

IMAP-instellingen onjuist

Controleer of de IMAP server en poort correct zijn. De meeste IMAP poorten zullen 993 of 143 zijn. Controleer of de server voldoet aan de technische vereisten voor verbinding via IMAP en SMTP. Het kan zijn dat uw IT-team alleen bepaalde IP-adressen toestaat om verbinding te maken met uw inbox.
Waarom werkt mijn mail niet meer? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw mail niet werkt. Eén reden kan zijn dat uw mailserver down is. Een andere mogelijkheid is dat uw mail client niet correct is geconfigureerd. Tenslotte is het ook mogelijk dat uw ISP poort 25 blokkeert, de poort die mail gebruikt om berichten te versturen en te ontvangen.

Je kunt ook vragen waar vind ik mailinstellingen op ipad?

De mailinstellingen op de iPad vindt u in de app Instellingen. Tik op het pictogram Instellingen op het beginscherm en tik vervolgens op Mail, Contacten, Agenda. Van hieruit kunt u verschillende instellingen voor de Mail-app wijzigen, waaronder de account die u gebruikt, de frequentie van het controleren op nieuwe mail en meer.

Door Sayed

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet ik mijn Hotmail verwijderen? :: Hoe mappen beheren in Outlook?
Handige links