Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Computer Zwart Scherm Geeft?

Wat moet je doen als je computer zwart scherm geeft?

Als uw pc niet wordt opgestart en u alleen een zwart scherm te zien krijgt, schakelt u de pc een paar keer in en uit. Als het goed is, wordt Windows Opstartherstel vervolgens automatisch gestart. Klik op Opnieuw opstarten en duim dat dit uw zwarteschermprobleem verhelpt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik weer beeld op tv?

De volgende stappen werken alleen wanneer één of meerder bronnen geen beeld geven, maar je wel een menu ziet.

  1. Selecteer de juiste bron.
  2. Controleer het aangesloten apparaat.
  3. Reset de televisie.
  4. Vervang je HDMI kabel.
Hoe krijg ik mijn laptop uit de slaapstand? Hoe kan ik de computer of het beeldscherm activeren vanuit de slaap- of sluimerstand? Beweeg de muis of druk op een willekeurige toets op het toetsenbord om een computer of monitor uit de slaapstand of sluimerstand te halen. Als dit niet werkt, drukt u op de aan/uit-knop om de computer uit de slaapstand te halen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn slaapstand uit?

De meest voorkomende reden waarom een computer in slaapstand gaat is inactiviteit. De meeste computers hebben een instelling waarmee u de tijd kunt aanpassen voordat de slaapstand wordt geactiveerd. Om deze instelling te wijzigen, opent u de energie-opties in het configuratiescherm. Van daaruit kunt u de tijd voordat de slaapstand wordt geactiveerd wijzigen of u kunt de slaapstand helemaal uitschakelen. En nog een vraag, hoe slaapstand uitschakelen windows 10? De slaapstand is een energiebesparende toestand die vooral voor laptops is ontworpen. Wanneer u uw computer in slaapstand zet, worden de geopende documenten en programma's in het geheugen van uw computer opgeslagen en vervolgens wordt uw computer uitgeschakeld. Wanneer u de computer weer aanzet, worden uw geopende documenten en programma's hersteld.
Om de slaapstand uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm en zoekt u naar Energie-opties. Klik onder Energie-opties op Planinstellingen wijzigen en vervolgens op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Vouw de Sleep tree uit en vouw dan de Hibernate after instelling uit. Wijzig de waarde in Nooit en klik vervolgens op Toepassen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe krijg ik weer groot beeld?

Met het toetsenbord

Hou de Ctrl-toets ingedrukt en druk vervolgens op de toets met + (beeld vergroten) of toets met – (beeld verkleinen).
Daarvan, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer in kleur? Pas de kleurencombinaties naar wens aan.

  1. Klik op de Startknop (met het Windows-logo, linksonder in beeld).
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op Toegankelijkheid.
  4. Klik op Hoog contrast.
  5. Klik onder 'Hoog contrast inschakelen' op het schuifje om het contrast aan te zetten.
  6. Het scherm verandert: de achtergrond wordt zwart.

Hoe krijg ik mijn beeldscherm helderder?

De schuifregelaar Helderheid wordt weergegeven in het actiecentrum in Windows 10, versie 1903. U vindt de schuifregelaar voor helderheid in eerdere versies van Windows 10 door Instellingen > Systeem > Beeldscherm te selecteren. Verplaats de schuifregelaar Helderheid wijzigen om de helderheid aan te passen. Waarom valt mijn scherm uit? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw scherm uitvalt. Eén mogelijkheid is dat de grafische kaart van uw computer niet krachtig genoeg is om de graphics op uw scherm aan te kunnen. Een andere mogelijkheid is dat de vernieuwingsfrequentie van uw scherm niet compatibel is met de vernieuwingsfrequentie van uw computer. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw scherm niet genoeg stroom krijgt.

Wat moet ik doen als mijn iphone scherm zwart blijft?

Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor een iPhone-scherm dat zwart blijft. Een mogelijkheid is dat de batterij van de telefoon leeg is en moet worden opgeladen. Als de telefoon is aangesloten en het scherm zwart blijft, probeer dan de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt - dit zal de telefoon resetten en kan ervoor zorgen dat het scherm wordt ingeschakeld. Als het scherm zwart blijft na het resetten van de telefoon, is er waarschijnlijk een hardwareprobleem met het scherm of een ander intern onderdeel en moet de telefoon naar een Apple Store of een erkend reparatiecentrum worden gebracht voor verdere diagnose en reparatie.

Door Charissa Rohwer

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je laptop niet opstart HP? :: Hoe stuurprogramma printer installeren?
Handige links