Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Laptop Scherm Zwart Is?

Wat moet je doen als je laptop scherm zwart is?

Zwart beeldscherm op laptop en tablet

  1. Controleer of de batterij geplaatst is en of deze voldoende opgeladen is.
  2. Sluit het apparaat met de juiste adapter op netstroom aan.
  3. Controleer of er spanning op het stopcontact aanwezig is.
  4. Is er spanning op het stopcontact aanwezig?
  5. Controleer de aansluitkabels van de netadapter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat moet je doen als je een zwart scherm hebt?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen. Wat dit betreft, wat moet je doen als je hp laptop niet meer aan gaat? HP notebook-pc's - Computer start niet (Windows 7, Vista, XP)

  1. Verwijder alle aangesloten apparaten, USB-apparaten en SD-mediakaarten.
  2. Verwijder de netadapter en de accu en houd de aan-uitknop ten minste 15 seconden ingedrukt om alle resterende stroom uit de pc te halen en de standaard opstartinstellingen te herstellen.

Dus, hoe kan je een hp laptop resetten?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een HP laptop kunt resetten, afhankelijk van wat u wilt bereiken met de reset. Als u uw HP laptop gewoon opnieuw wilt opstarten, kunt u dit doen door de toetsen "Ctrl", "Alt" en "Delete" tegelijk in te drukken. Dit zal een taakbeheer oproepen, van waaruit u de optie "Herstarten" kunt selecteren. Als u een volledige fabrieksreset van uw HP laptop wilt uitvoeren, kunt u dit doen door naar de "Recovery Manager" te gaan vanuit het "Start" menu. Vanaf hier kunt u de "Factory Reset" optie selecteren en de aanwijzingen volgen om uw HP laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Hoe krijg ik weer een normaal scherm? Er zijn een paar manieren om weer een normaal scherm te krijgen:
1. Start uw computer opnieuw op. Dit zal meestal alle kleine storingen verhelpen waardoor uw scherm er abnormaal uitziet.
2. Pas uw schermresolutie aan. Als uw scherm er uitgerekt of vervormd uitziet, kan dat komen doordat uw resolutie te hoog of te laag is ingesteld. Probeer deze opnieuw in te stellen op de aanbevolen resolutie voor uw monitor.
3. Werk uw videostuurprogramma's bij. Verouderde of beschadigde videodrivers kunnen soms vreemde grafische haperingen veroorzaken. Probeer uw drivers bij te werken om te zien of dat het probleem verhelpt.
4. Voer een virusscan uit. Als uw computer geïnfecteerd is met een virus of malware, kan dat allerlei problemen veroorzaken, waaronder abnormaal schermgedrag. Voer een virusscan uit om te zien of dat de oorzaak van uw probleem is.
5. Voer een schone boot uit. Een schone boot is wanneer je Windows opstart met alleen het absolute minimum aan programma's en diensten die draaien. Dit kan helpen de oorzaak van uw probleem te achterhalen als het te wijten is aan een conflicterend programma of dienst.
Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt, is het mogelijk dat uw monitor beschadigd is of dat uw videokaart het laat afweten. In beide gevallen moet u waarschijnlijk het betreffende onderdeel vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe reset ik mijn beeldscherm?

De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start> Instellingen > System> Display.
  2. Als u de grootte van uw tekst en apps wilt wijzigen, kiest u een optie in de vervolgkeuzelijst naast Schaal.
Dit in overweging nemend, waarom wordt mijn beeld zwart? We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken: Verbindingsproblemen met uw monitor of scherm. Problemen met bijwerken van stuurprogramma voor beeldschermadapter. Problemen met recente systeemupdates of -installaties.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal windows 10?

Start op volledig scherm weergeven

  1. Selecteer Start en selecteer vervolgens Instellingen > Personalisatie.
  2. Selecteer Start en schakel vervolgens Start volledig scherm gebruiken in.
Je kunt ook vragen waarom gaat mijn computerscherm niet aan? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw computerscherm niet aangaat. Een mogelijkheid is dat uw computer niet is aangesloten op een stroombron. Een andere mogelijkheid is dat de grafische kaart niet goed in de sleuf zit. Tot slot is het mogelijk dat de beeldscherminstellingen van uw computer zijn ingesteld op een resolutie of kleurdiepte die uw monitor niet kan ondersteunen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je een hp laptop aan?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw HP laptop niet aangaat. Controleer eerst of de laptop is aangesloten en of het netsnoer stevig is aangesloten op zowel de laptop als het stopcontact. Als de laptop is aangesloten, probeer dan op de aan/uit-knop te drukken om te zien of de laptop aangaat. Als de laptop nog steeds niet aangaat, probeer dan de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of de laptop zal opstarten. Als de laptop nog steeds niet aangaat, probeer dan de batterij te verwijderen en de laptop aan te sluiten om te zien of hij zonder batterij aangaat. Als de laptop nog steeds niet aangaat, probeer dan de laptop naar een gecertificeerde HP technicus te brengen om hem te laten controleren.

Door Tager Astarita

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn laptop muis het niet? :: Wat als je HP laptop niet meer aangaat?
Handige links