Huis > H > Hoe Verander Je Lettertype Html?

Hoe verander je lettertype html?

Lettergrootte aanpassen

Als je de lettergrootte van een ander stuk tekst op je pagina wilt aanpassen doe je dit met de FONT tag. Je voegt hier dan het attribuut size aan toe en een waarde met een getal van 1 tot 7, waarbij 1 de kleinste letter oplevert en 7 de grootste.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Welke codering gebruik je om een tekst te plaatsen?

1.HTML, Hoe werkt het?

  • met <html code> open je de HTML code.
  • Dan komt het te bewerken gedeelte in dit geval de tekst: “Dit is de tekst die ik wil bewerken met HTML”.
  • met </html code> sluit je de HTML code.
Hoe maak je tekst dikgedrukt HTML? Om tekst dikgedrukt te maken, plaats je de tekst tussen <strong> tags, voor schuingedrukt tussen <em> tags en voor doorgehaald tussen <del> tags.

Dus, wat is de kleurcode van wit?

De kleurcode van wit is #FFFFFF. Wat is een spatie in HTML? In HTML is een spatie een leeg teken dat wordt gebruikt om woorden of andere tekens te scheiden. Een spatie kan worden gemaakt met het spatieteken () of het niet-brekende spatieteken ().

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een HTML handtekening?

Klik op 'accountinstellingen' en kies de e-mailaccount waarvoor u de handtekening wilt instellen. Onder 'Tekst van handtekening', kunt u een handtekening toevoegen. Wilt u dat uw handtekening leesbaar is in de browser? Als u de code handmatig wilt bewerken, vinkt u het vakje 'HTML gebruiken' aan.

Hoe onderstreep je een woord in HTML?

Tekstopmaak in HTML

Een tekst onderstrepen doe je door <u>deze codes voor en na je tekst te plaatsen</u>. Een tekst doorstrepen doe je door <span style=”text-decoration: line-through;”>deze codes voor en na je tekst te plaatsen</span>.
Hoe maak je alineas in HTML? De meest gebruikte methode is het plaatsen van een <br> tag om een lege regel te maken. Met de <hr> tag wordt een lege regel over de gehele pagina gemaakt. Ook is het mogelijk om met de <p> tag een nieuwe paragraaf te openen.

Hoe maak je alinea's in HTML?

Er zijn binnen HTML twee tags die het mogelijk maken een tekst op te delen in alinea's: de br- en de p-tag. Ze werken echter anders en dienen dan ook in verschillende situaties te worden gebruikt. De br-tag zorgt simpelweg voor een 'harde enter' – het doorschrijven op de volgende regel. Hoe maak je een woord vetgedrukt? Er zijn twee manieren om een woord vet te maken:
1. Markeer het woord en klik op de knop "B" op de werkbalk.
2. Markeer het woord en druk tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "B".

Dus, hoe krijg ik vetgedrukte letters op facebook?

Er is geen manier om letters vet te maken op Facebook. Facebook ondersteunt geen tekstopmaak, dus alle tekst zal verschijnen als gewone, niet-opgemaakte tekst.

Door Alodie

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je dikgedrukte letters op Instagram? :: Hoe kan ik een HTML bestand opslaan?
Handige links