Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Icloud En Icloud Drive?

Wat is het verschil tussen iCloud en iCloud Drive?

Met iCloud Drive op iCloud.com kun je bestanden die zijn opgeslagen in iCloud openen en delen. Lees hoe je één van de volgende handelingen met iCloud Drive op iCloud.com uitvoert op een computer: Bestanden uploaden en downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Daarvan, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Hoe kom ik in de iCloud van mijn iPhone? Bij iCloud inloggen: op iPhone, iPad, Mac en pc
  1. Open 'Instellingen' en tik bovenin op je naam;
  2. Kies iCloud en vul je e-mailadres en wachtwoord (je Apple ID) in;
  3. Kies 'Log in'.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de cloud?

De cloud is een term die wordt gebruikt om een aantal verschillende soorten computerbronnen aan te duiden die via het internet toegankelijk zijn. De term kan worden gebruikt voor hardware, software of zelfs diensten die via het internet worden aangeboden. In het algemeen wordt de term gebruikt voor alles wat op afstand toegankelijk en bruikbaar is. Waarom kan ik iCloud Drive niet inschakelen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u iCloud Drive niet kunt inschakelen op uw apparaat:
1. Controleer eerst of iCloud Drive beschikbaar is in uw land of regio. iCloud Drive is mogelijk niet in alle gebieden beschikbaar.
2. Controleer ten tweede of u de nieuwste versie van iOS, iPadOS, macOS of iCloud voor Windows gebruikt.
3. Ten derde, controleer je iCloud-opslag. Als je niet genoeg ruimte hebt in iCloud, moet je misschien wat bestanden verwijderen of een back-up van je apparaat maken in iTunes.
4. Ten vierde, als je een ouder apparaat gebruikt, moet je misschien upgraden naar een nieuwer model dat iCloud Drive ondersteunt.
5. Ten slotte, als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met Apple Support voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Wat is beter iCloud of Google Drive?

We denken dat als je een Mac- of iOS-apparaatgebruiker bent, iCloud handig is voor het opslaan van al je apparaatgegevens, van agenda tot notities tot apps. Maar Google Drive met Google Fotos is uitstekend als u alleen een back-up van fotos wilt maken. Bovendien, waar heb je icloud voor nodig? Met iCloud kunnen mensen onder meer bestanden opslaan en bekijken in de cloud (op internet) en beheren ze foto's, contactpersonen of notities. Daarvoor stelt Apple ruimte beschikbaar in een datacenter. iCloud is een zogenaamde clouddienst. iCloud is gericht op gebruikers van een Mac, iPhone en/of iPad.

Mensen vragen ook: waar is icloud goed voor?

Wat kan ik met iCloud?

  • Met iCloud kun je dezelfde gegevens (denk aan contactpersonen, agenda-afspraken en herinneringen) op verschillende computers hebben, voor elke combinatie van iPhone, iPad en Mac.
  • Zoek Mijn iPhone/iPad/Mac staat je toe om een verloren, of gestolen, computer terug te vinden.
Bovendien, hoe haal ik mijn foto's uit de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's uit de cloud te halen. De eerste manier is om ze rechtstreeks van de clouddienst naar uw computer of mobiele apparaat te downloaden. De meeste clouddiensten hebben een desktop- of mobiele app waarmee u uw foto's kunt openen. De tweede manier is om ze vanuit de clouddienst te downloaden naar een USB-stick. Ook hier hebben de meeste clouddiensten een manier om uw foto's naar een USB-stick te exporteren. De derde manier is ze af te drukken vanuit de clouddienst. Bij veel clouddiensten kunt u afdrukken van uw foto's rechtstreeks via hun website bestellen.

Bovendien, hoe krijg ik mijn fotos terug van icloud?

Er zijn een paar manieren om foto's terug te halen uit iCloud:
-U kunt uw volledige iCloud-back-up terugzetten op uw apparaat. Dit zal alles op uw apparaat overschrijven, dus doe dit alleen als u zeker weet dat u alles wilt vervangen.
U kunt specifieke foto's en video's selecteren om te downloaden van iCloud. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren en selecteer vervolgens het apparaat met de foto's die u wilt downloaden. U ziet een lijst met alle apps die iCloud-opslag gebruiken; tik op "Foto's" om uw foto's te zien. Van hieruit kunt u selecteren welke foto's en video's u wilt downloaden.
U kunt iCloud Photo Library gebruiken om uw foto's en video's vanaf elk apparaat te openen. iCloud Photo Library uploadt al uw foto's en video's naar iCloud, waarna u ze vanaf elk apparaat kunt openen door u aan te melden bij uw iCloud-account.

Door Hallerson

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone met iCloud? :: Wat betekent contacten koppelen?
Handige links