Huis > H > Hoe Zet Je Automatisch Antwoord In Outlook?

Hoe zet je automatisch antwoord in Outlook?

Een automatisch antwoord instellen

  1. Selecteer Bestand > Automatische antwoorden.
  2. Schakel in het dialoogvenster Automatische antwoorden het selectievakje Automatische antwoorden verzenden in.
  3. Typ op het tabblad Binnen mijn organisatie het antwoord dat u aan teamgenoten of collega's wilt verzenden wanneer u afwezig bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Welke tekst in afwezigheidsassistent?

Helaas kan ik u tot maandag (datum) niet persoonlijk van dienst zijn. U hoeft niet te wachten op het antwoord op uw vraag tot ik terug ben. Mijn collega (naam) helpt u graag verder tijdens mijn afwezigheid. U kunt (hem / haar) bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 17:15 uur via (telefoonnummer) of via (e-mailadres). Wat zet je in een automatisch antwoord? Bij een afwezigheidsbericht gaat het om een korte tekst, met daarin de belangrijkste zaken: in welke periode je niet bereikbaar bent, wanneer je contacten weer een echt antwoord kunnen verwachten en eventueel de reden voor je afwezigheid en/of een persoonlijk bericht.

Kan geen automatisch antwoord in Outlook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen automatisch antwoord kunt instellen in Outlook. Eén mogelijkheid is dat uw e-mailaccount niet is ingesteld om automatische antwoorden toe te staan. Om dit te controleren opent u het menu Instellingen in Outlook en selecteert u de optie 'Accountinstellingen'. Van hieruit dubbelklikt u op uw e-mailaccount om de accountinstellingen te openen. Hier zou een optie 'Automatisch reageren op verzoeken' moeten staan. Als deze optie niet beschikbaar is of is uitgeschakeld, kunt u geen automatisch antwoord instellen.
Een andere mogelijkheid is dat uw e-mailaccount is ingesteld op 'Handmatig' in plaats van 'Automatisch'. Dit kan gebeuren als u onlangs van een ander e-mailprogramma bent overgestapt en uw instellingen in Outlook niet hebt bijgewerkt. Om dit te controleren opent u het tabblad Verzenden/Ontvangen in Outlook en controleert u of de knop 'Offline werken' niet is geselecteerd. Is dat wel het geval, klik er dan op om hem uit te schakelen en probeer uw automatische antwoord opnieuw in te stellen.
Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat de e-mailserver van uw bedrijf automatische antwoorden blokkeert. In dat geval moet u contact opnemen met uw IT-afdeling of uw e-mailprovider om te zien of zij u kunnen helpen het probleem op te lossen. Hoe maak ik een automatische mail? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de details verschillen, afhankelijk van uw e-mailprovider en de software die u gebruikt om uw e-mail te beheren. In het algemeen moet u echter een regel of filter instellen die uw e-mailsoftware opdracht geeft bepaalde e-mails automatisch naar een bepaalde map, een bepaald label of een bepaald adres te sturen. Mogelijk moet u ook een sjabloon maken voor de geautomatiseerde e-mail. Raadpleeg voor meer gedetailleerde instructies de documentatie of de ondersteuningssite van uw e-maildienstverlener.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

Waar staan de outlook bestanden?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) die zijn gemaakt met Outlook 2013 of Outlook 2016 worden meestal op uw computer opgeslagen in de map Documenten\Outlook-bestanden. Wat is een goed out of office bericht? Denk aan het vermelden van de reden van je afwezigheid, je vakantiebestemming of een persoonlijke afsluiting. Humor mag. Wat voor tintje je exact toevoegt aan je out of office bericht, kun je zelf het beste bepalen. Jij weet wie je doelgroep is en wat past bij het bedrijf.

Hoe afwezigheid aankondigen?

Voorbeelden van afwezigheidsmelding in verband met vakantie

Maandag ben ik weer op kantoor. Dan lees ik uw bericht en geef ik een reactie. Beste mailer, Ik ben komende tijd afwezig i.v.m. een vakantie en reageer op uw bericht zodra ik weer terug ben.
Men kan zich ook afvragen: wat zet je in out of office zwangerschapsverlof? In een out-of-office antwoordbericht voor een zwangerschapsverlof kun je aangeven hoe je bereikbaar bent, welke collega's er tijdens je afwezigheid voor je kunnen opdraaien en wanneer je terug bent. Je kunt ook aangeven of je liever niet gestoord wordt tijdens je verlof.

Waarom werkt out of office niet?

De meeste e-mailprogramma's zijn niet in staat om te bepalen wanneer een gebruiker uit de kantoor is. Dit betekent dat, wanneer u uw e-mailaccount op een andere computer gebruikt of in een ander tijdsbestek, uw e-mailprogramma niet weet dat u uit de kantoor bent.

Door Hillie Riggles

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf ik een out of office reply? :: Waar staan de outlook bestanden?
Handige links