Huis > H > Hoe Kan Ik Een Betaalde App Verwijderen?

Hoe kan ik een betaalde app verwijderen?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat moet je doen als je Apple ID niet actief is?

Oplossing: Apple ID vergrendeld

Tik/klik op 'Ontgrendel account' en doorloop de stappen. Op een Mac kun je dit terugvinden via  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ iCloud. Op een iPhone of iPad via Instellingen ▸ Je naam. Daarnaast kun je ook via iforgot.apple.com je Apple ID ontgrendelen.
Dit in overweging nemend, wat is een harde reset ipad? Volg de stappen hieronder, en je bent zo klaar!

  • Stap 1: Druk op de volume omhoog-knop.
  • Stap 2: Druk op de volume omlaag-knop.
  • Stap 3: Houd de aan/uit-knop ingedrukt.
  • Stap 4: Je iPad Pro is gereset!
  • Stap 1: Houd de aan/uit-knop en de thuisknop tegelijkertijd ingedrukt.
  • Stap 2: je iPad is gerest.

Trouwens, hoe kan ik mijn ipad resetten?

Ervan uitgaande dat u uw iPad wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen.
Als u toegang heeft tot uw iPad en deze niet is uitgeschakeld, kunt u naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle inhoud en instellingen wissen gaan.
Als u geen toegang hebt tot uw iPad of als deze is uitgeschakeld, kunt u uw iPad aansluiten op uw computer en iTunes openen. Zodra iTunes uw iPad herkent, kunt u op het tabblad Samenvatting klikken en vervolgens op iPad herstellen.
Houd in gedachten dat beide methoden alle gegevens op uw iPad zullen wissen, dus u moet deze methoden alleen gebruiken als laatste redmiddel. Dus, hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen:
1. Open Instellingen.
2. Scroll naar beneden en tik op Algemeen.
3. Schuif naar beneden en tik op Reset.
4. Tik op Alle inhoud en instellingen wissen.
5. Voer uw wachtwoord in.
6. Tik op iPhone wissen.
7. Tik nogmaals op iPhone wissen om te bevestigen.
8. Voer uw Apple ID-wachtwoord in.
9. Tik op Wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe moet je je telefoon leeg maken?

Android resetten naar fabrieksinstellingen, doe je zo

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Klik op Algemeen beheer.
  3. Klik op Resetten en dan op Fabrieksgegevens herstellen.
  4. Klik hierna nog eens op Resetten.
  5. Nu wordt je telefoon geleegd!
Vervolgens, wat gebeurt er als je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen iphone? Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.

Mensen vragen ook: hoe ipad deblokkeren zonder itunes?

Houd de juiste knop voor uw iPad ingedrukt terwijl u de iPad meteen op de computer aansluit. Laat de knop niet los. Blijf de knop ingedrukt houden totdat u het scherm van de herstelmodus ziet op de iPad. Laat de knop nu los. Hoe geef je een iPhone een harde reset? Er zijn twee manieren om je iPhone te resetten: een zachte reset en een harde reset.
Een zachte reset herstart uw iPhone en is het equivalent van uitzetten en weer aanzetten. Voor een zachte reset houdt u de Slaap/Wektoets (aan de bovenkant van uw iPhone) ingedrukt tot de rode "schuif naar uit" schuif verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
Een harde reset dwingt uw iPhone om opnieuw op te starten en is het equivalent van het verwijderen van de batterij (op een telefoon met een verwijderbare batterij) of het uitvoeren van een harde herstart (op een telefoon met een niet-verwijderbare batterij). Om een harde reset uit te voeren, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Hoe kan ik mijn nieuwe iPad installeren?

Er zijn een paar verschillende manieren om een nieuwe iPad te installeren. Eén manier is om iTunes op uw computer te gebruiken. Om dit te doen, moet u uw iPad op uw computer aansluiten met de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd. Zodra hij is aangesloten, wordt iTunes automatisch geopend. Zo niet, dan kunt u het handmatig openen door naar de map Toepassingen op uw computer te gaan en te dubbelklikken op het iTunes-pictogram.
Zodra iTunes geopend is, ziet u uw iPad in de linker zijbalk. Klik erop om hem te selecteren. Klik vervolgens op de tab "Samenvatting" in het hoofdvenster. Onder de sectie "iPad-opties" ziet u een knop met de tekst "iPad herstellen". Klik op deze knop en volg de aanwijzingen om de laatste versie van iOS op uw apparaat te installeren.
Een andere manier om een nieuwe iPad te installeren is via de Instellingen-app. Open hiervoor de Instellingen-app op je iPad en tik op het onderdeel "Algemeen". Tik op "Software-update" en vervolgens op "Downloaden en installeren". Volg de aanwijzingen om de laatste versie van iOS te installeren.

Door Maier Kuhnle

Vergelijkbare artikelen

Hoe iCloud mail op Windows 10? :: Hoe kom je er achter wat je Apple ID is?
Handige links