Huis > H > Hoe Moet Ik Icloud Opslagruimte Kopen?

Hoe moet ik iCloud opslagruimte kopen?

Tik op "Koop meer opslag". Nu kies je welk abonnement je wilt gebruiken. Omdat wij al meer dan genoeg hebben aan de gratis 5GB, kiezen we hier voor het 50GB abonnement van 99 cent per maand. Tik rechtsboven op "Koop" en dan voer je het wachtwoord van je Apple ID in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kun je iCloud kopen met iDEAL?

Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt. Hoe verhoog je je iCloud? iCloud opslag kopen

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iCloud.
  4. Tik op Beheer opslag.
  5. Tik op 'Wijzig opslagabonnement' of 'Koop meer opslag'.
  6. Kies je optie en tik op koop.

Bovendien, wat gebeurt er als icloud vol is?

Als iCloud vol is, worden nieuwe foto's en video's niet geüpload naar iCloud en maken uw apparaten alleen een back-up als ze zijn aangesloten op een voedingsbron. Als u iCloud Photo Library gebruikt, kunt u ruimte maken in iCloud door foto's en video's die u niet meer nodig hebt van uw apparaten te verwijderen. Als u iCloud voor Windows gebruikt, kunt u ruimte in iCloud vrijmaken door bestanden die u niet langer nodig hebt van uw iCloud-station te verwijderen. Als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support. Vervolgens, wat kost 50 gb icloud? De prijzen voor iCloud-opslag zijn als volgt:
20 GB - 0,99 dollar per maand 200 GB - 2,99 dollar per maand 500 GB - 9,99 dollar per maand 1 TB - 19,99 dollar per maand 2 TB - 29,99 dollar per maand Het plan van 50 GB is niet beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe koop je meer opslagruimte Apple?

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' of 'iCloud-opslag'.
  2. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.
  3. Kies een abonnement en volg de instructies op het scherm.
Men kan zich ook afvragen: kan je opslagruimte kopen? Opslag kopen via de Google One-app

Zorg dat je op je Android-telefoon of -tablet bent ingelogd op je Google-account. Download de Google One-app in de Play Store. Tik onderaan in de Google One-app op Upgraden. Kies je nieuwe opslaglimiet.

Hoe betaal ik iCloud met Apple ID?

Open de App Store op je iPhone of iPad, ga naar het tabblad 'Vandaag' en klik op je profielfoto. Kies vervolgens voor 'Verhoog Apple ID Saldo' en volg de stappen op het scherm. Met behulp van dit tegoed kun je ook je iCloud-opslag, Apple One en abonnementen zoals Apple Music betalen. Men kan zich ook afvragen: hoe haal je geld van je apple id af? Apple ID-tegoeden kunnen worden gebruikt om apps, games, muziek, films, tv-programma's en iCloud-opslagabonnementen te kopen in de App Store, iTunes Store, iBooks Store en Apple Music. Ze kunnen niet worden gebruikt om dingen te kopen in de Apple Store of om abonnementen op Apple Music, Apple News+, Apple Arcade of Apple TV+ te betalen. Als u uw Apple ID-saldo probeert te gebruiken om iets te kopen dat niet is toegestaan, wordt uw aankoop geweigerd.
Als u uw Apple ID-saldo wilt controleren, meldt u zich aan bij de App Store of iTunes Store en klikt u op uw naam of op de aanmeldingsknop onder aan de zijbalk. Scroll op uw accountpagina naar beneden en u ziet uw saldo onder "Apple ID-saldo".
Als u geld van uw Apple ID-saldo wilt afhalen, kunt u dit doen door een terugbetaling aan te vragen. Ga naar reportaproblem.apple.com om een terugbetaling aan te vragen.

Trouwens, hoe wordt icloud afgeschreven?

iCloud van Apple is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst die gebruikers toegang biedt tot hun persoonlijke bestanden, foto's, video's en meer. iCloud is geïntegreerd in alle producten en diensten van Apple en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt.
iCloud is een abonnementsdienst, waarvoor gebruikers maandelijks of jaarlijks kunnen betalen. iCloud is ook gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Apple-apparaten, maar biedt een beperkte hoeveelheid opslagruimte.
Wanneer een gebruiker zich aanmeldt voor iCloud, krijgt hij een bepaalde hoeveelheid opslagruimte, afhankelijk van het plan dat hij kiest. Deze opslagruimte wordt gebruikt om persoonlijke bestanden, foto's, video's en andere gegevens op te slaan.
Wanneer een gebruiker zijn iCloud-opslaglimiet bereikt, kan hij meer opslagruimte kopen of bestanden verwijderen om ruimte vrij te maken.

Door Elvira Bisio

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel je iCloud met gezin? :: Hoe haal ik bestanden uit de iCloud?
Handige links