Huis > W > Wat Is Spotify Familie?

Wat is Spotify familie?

Premium Family is een voordelig abonnement voor maximaal zes familieleden die onder één dak wonen. Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Dit in overweging nemend, hoe spotify op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

Met 1 Spotify account kan dus niet op meerdere apparaten tegelijk geluisterd worden. Daarvoor heb je dan wel meerdere accounts nodig en dat kan inderdaad via Spotify Family. Wat dit betreft, welke apparaten gebruiken mijn spotify? Ga op je accountpagina naar Apps om te bekijken wat er aan je account gekoppeld is. Je kunt het beste voor alle koppelingen TOEGANG VERWIJDEREN kiezen om de beveiliging van je account te waarborgen (je kunt ze later opnieuw koppelen).

Kan geen apparaat selecteren in Spotify?

Als je problemen hebt met het selecteren van een apparaat in Spotify, kan dat komen doordat:
-De Spotify-app is niet geopend op het apparaat dat je probeert te selecteren
-Je bent niet ingelogd in de Spotify-app op het apparaat dat je probeert te selecteren
-Het apparaat dat je probeert te selecteren is niet compatibel met Spotify
-Er is een probleem met je internetverbinding
Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de ondersteuning van Spotify voor hulp. Dienovereenkomstig, hoe werkt spotify sessie? Een Spotify-sessie wordt gestart wanneer een gebruiker inlogt op de Spotify-app met zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Hierdoor wordt een veilige, geauthenticeerde verbinding tot stand gebracht tussen de Spotify app en de Spotify servers. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kan de gebruiker door de Spotify-catalogus bladeren, afspeellijsten aanmaken en beheren en muziek afspelen. De Spotify app zal regelmatig controleren op nieuwe muziek en de afspeellijsten van de gebruiker dienovereenkomstig bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Hoe muziek delen Spotify?

Een liedje, album of playlist delen

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiëren (bijv. naar een e-mailbericht).
Hoe verander je het land op Spotify? Heb je geen Premium?

  1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Scroll omlaag naar Land of regio en selecteer je nieuwe locatie in het vervolgkeuzemenu. Opmerking: het nieuwe land of de nieuwe regio wordt alleen weergegeven als je daar ook daadwerkelijk bent.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Hoe verander je je naam op Spotify?

Je gebruikersnaam is ontworpen om je te identificeren op Spotify, dus je kunt deze niet wijzigen. Je hoeft je gebruikersnaam niet te gebruiken om in te loggen. Hoe lang duurt het voordat Spotify Premium werkt? Meestal duurt het enkele minuten voordat Spotify Premium in werking treedt na een abonnement of upgrade. In sommige gevallen kan het echter tot 24 uur duren.

Wat moet je doen als je Spotify niet werkt?

Als je Spotify niet werkt, moet je kijken of je een sterke internetverbinding hebt. Als je een mobiel apparaat hebt, moet je misschien je gegevens inschakelen of verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de app of uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kun je contact opnemen met de ondersteuning van Spotify voor verdere hulp.

Door Cobby

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een persoon uit WhatsApp? :: Hoe kan ik iemand toevoegen op Spotify?
Handige links