Huis > W > Wat Kan Ik Doen Met Ifttt?

Wat kan ik doen met IFTTT?

IFTTT is een dienst op het internet die je zowel via een webpagina kunt benaderen als via de IFTTT applicatie. Aan IFTTT kun je allerlei andere diensten koppelen om zo verschillende applets (voor heen recepten) uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is IFTTT integratie?

IFTTT integratie is een platform waarmee gebruikers verbindingen kunnen maken tussen verschillende apps en apparaten. Hierdoor kunnen gebruikers taken en processen automatiseren, waardoor hun leven eenvoudiger wordt en er tijd vrijkomt voor andere activiteiten. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een verbinding maken tussen zijn e-mail en zijn takenlijst, zodat elke keer dat hij een e-mail ontvangt automatisch een taak wordt aangemaakt op zijn takenlijst. IFTTT-integratie is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zijn workflow wil stroomlijnen en zijn leven eenvoudiger wil maken. Wat dit betreft, hoe werkt ifttt met hue? IFTTT (If This Then That) is een dienst waarmee je verschillende apparaten en diensten met elkaar kunt verbinden. U kunt IFTTT bijvoorbeeld gebruiken om uw Philips Hue-lampen automatisch in te schakelen wanneer u thuiskomt van uw werk.
Om dit in te stellen, moet u eerst een account aanmaken bij IFTTT en vervolgens uw Philips Hue-account verbinden. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u vervolgens een "recept" maken dat IFTTT zal vertellen wat te doen wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. In dit geval zou de gebeurtenis zijn dat u thuiskomt (wat u kunt volgen met behulp van de GPS van uw telefoon) en de actie zou zijn om uw Philips Hue-lampen in te schakelen.
U kunt IFTTT ook gebruiken om andere dingen met uw Philips Hue-lampen te doen, zoals ze uitschakelen wanneer u van huis gaat of hun kleur veranderen op basis van het tijdstip van de dag.

Door Phaih Purpora

Vergelijkbare artikelen

Waarom is mijn Instagram account verwijderd? :: Waarom Stapelbouw?
Handige links