Huis > H > Hoe Sla Je Een Film Op In Imovie?

Hoe sla je een film op in iMovie?

Open een project of selecteer een project in de projectbibliotheek in iMovie en kies vervolgens 'Deel' 'Exporteer film'. Typ een naam voor uw film in het veld 'Bewaar als'. Kies de locatie waar u de film wilt bewaren uit het venstermenu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Hoe kun je video's aan elkaar plakken?



Video's samenvoegen op Android of iPhone

  1. Download en start de app.
  2. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen.
Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn imovie bestanden vinden? Een iMovie bibliotheek is een "pakket"-bestand. Als je er "in" wilt kijken kun je dat doen in de Finder, op de volgende manier:Eerst zoeken we de bibliotheek op in de Finder. Ik heb het hier in de map Films. Dan klik je met de rechtermuisknop op de map.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een filmpje met mijn macbook?

Om een film te maken met je macbook moet je een videobewerkingsprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende software-opties beschikbaar, dus u zult er een moeten kiezen die het beste bij uw behoeften past. Zodra u uw software hebt gekozen, moet u uw videobeelden in de software importeren. Nadat uw beelden zijn geïmporteerd, kunt u ze naar wens bewerken. Zodra u tevreden bent met uw bewerkingen, moet u uw film exporteren als een bestand dat kan worden afgespeeld op een computer of een ander apparaat. Dit in overweging nemend, hoe maak ik een video op mijn macbook? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een video op uw MacBook kunt downloaden, zijn er een paar manieren om dit te doen. Een manier zou zijn om de Safari browser te gebruiken om naar de website te gaan waar de video zich bevindt. Zodra de videopagina is geladen, drukt u tegelijkertijd op de Command- en Option-toetsen en klikt u met de linkermuisknop op de video. Dit opent een nieuw tabblad met de HTML-code van de video. Zoek vervolgens de URL van de video in deze code en kopieer deze. Ga tenslotte naar de toepassing "Downloads" en plak de video-URL in het veld "URL". De video zou automatisch moeten beginnen te downloaden.
Een andere manier om een video op je MacBook te downloaden is door de Google Chrome browser te gebruiken. Ga eerst naar de website waar de video staat en klik met de rechtermuisknop op de video. Kies in het uitklapmenu "Video opslaan als". Dit opent een nieuw venster waarin u de locatie kunt kiezen om het videobestand op te slaan en de bestandsnaam desgewenst kunt wijzigen. Zodra u uw keuzes hebt gemaakt, klikt u op de knop "Opslaan" en het downloaden begint.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zelf 8mm film digitaliseren?

Hoe kan ik de film aanpassen? Met een digitale camera kan een geprojecteerd beeld van cinefilm worden opgenomen. Er zijn verschillende voorbeelden te vinden op het internet.

Hoe verwijder je iets uit iMovie?

Selecteer het fragment of het bereik met beelden dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op de Delete-toets, kies 'Wijzig' > 'Verwijder selectie' of kies 'Wijzig' > 'Verwijder geheel fragment'. U vindt het Wijzig-menu in de lichtgrijze balk boven aan het scherm. Wat zijn gebeurtenissen in iMovie? iMovie-projecten en -gebeurtenissen bijwerken op een Mac

  • De bijgewerkte projecten worden weergegeven in een gebeurtenis met de naam 'Bijgewerkte projecten'.
  • Als u een van deze projecten eerder hebt gedeeld of afgewerkt, verschijnen die videobestanden in de gebeurtenis 'Afgewerkte films'.

Men kan zich ook afvragen: welke formaten in imovie?

Je weet misschien gedeeltelijk dat iMovie MPEG-4, MPEG-2, DV, MOV en M4V ondersteunt, maar je moet de details kennen om onverenigbare problemen te voorkomen. In dit artikel zullen we gedetailleerde tips geven over welke bestandsformaten door iMovie worden ondersteund. Dit in overweging nemend, is imovie van apple? Nee, iMovie is niet van Apple.

Hoe werkt iMovie op iPhone?

iMovie op iPhone is een videobewerkingsapp waarmee gebruikers films kunnen maken en bewerken op hun iPhone. De app heeft verschillende functies waarmee gebruikers tekst, overgangen en effecten aan hun video's kunnen toevoegen. Met iMovie kunnen gebruikers hun bewerkte video's ook delen met anderen via sociale media of e-mail.

Door Nerti

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je tekst in iMovie? :: Is iMovie gratis?
Handige links