Huis > W > Wat Wordt Er Bedoeld Met App Aankopen?

Wat wordt er bedoeld met app aankopen?

Bij sommige apps kun je extra content of services kopen in de app. Dit noemen we 'in-app-aankopen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoe zet je in-app aankopen uit?

In-app aankopen uitzetten

Tik op 'Instellingen'. Tik op 'Verificatie vereisen voor aankopen'. Kies de instelling van je keuze. Let op: In-app aankopen in de Google Play Store kun je nooit helemaal uitzetten.
Waar vind ik in-app aankopen? Android verschilt van iOS doordat er geen optie is om in-app-aankopen gewoon uit te schakelen. Maar wat u wel kunt doen, is authenticatie vereisen voor elke afzonderlijke aankoop via Google Play op een bepaald apparaat.

Dus, waarom kan ik geen in-app aankopen doen?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u geen in-app aankopen kunt doen. Het kan zijn dat uw apparaat niet is ingesteld voor in-app aankopen, of het kan zijn dat de app waarin u een aankoop probeert te doen geen in-app aankopen ondersteunt. Daarnaast is het ook mogelijk dat er geen in-app aankoopopties beschikbaar zijn voor het item dat je probeert te kopen. Hoe weet je of je moet betalen voor een app? Wanneer u naar de app store op uw telefoon gaat, zal er een lijst met apps zijn die u gratis kunt downloaden. Sommige apps kosten echter geld. Als u een app ziet die u wilt downloaden, kunt u erop tikken en staat er "Gratis" of de prijs.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Wat is aankopen herstellen?

In de instellingen van een app vind je dan ook vaak een Herstellen-knop, waarmee je eerdere aankopen kunt terugzetten. Deze Herstellen-knop vind je meestal op de pagina waar je ook nieuwe aankopen kunt doen in de desbetreffende app. Soms staat er “Zet aankopen terug” of “Restore purchases“. Hoe kun je een app blokkeren? Appblock verhindert het gebruik van geselecteerde apps in een tijd door jouw gekozen.

  1. Je opent de app.
  2. Je selecteert de apps die je kunnen afleiden tijdens het studeren.
  3. Je kiest de tijd waarin je deze apps niet toegankelijk wil maken.
  4. Eenmaal op akkoord geklikt, worden deze apps geblokkeerd voor de gekozen tijd.

En nog een vraag, hoe schakel je vraag om te kopen uit?

Instellingen voor aankoopgoedkeuring wijzigen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Gezin. Gezinsleden bekijken.
  4. Tik op de naam van je gezinslid. Aankoopgoedkeuringen.
  5. Selecteer een van deze opties: Alle content. Alleen betaalde content. Alleen in-app-aankopen.
Dit in overweging nemend, kan vraag om te kopen niet activeren? Er zijn een paar dingen te overwegen bij de vraag of de vraag kan worden geactiveerd om een product te kopen. Ten eerste, bedenk wat het product is en of er behoefte aan is. Is er geen behoefte aan het product, dan is het waarschijnlijk dat de vraag niet zal worden geactiveerd om het te kopen. Ten tweede, overweeg de prijs van het product. Als de prijs te hoog is, zullen de mensen misschien niet bereid zijn het te kopen. Ten slotte moet u rekening houden met de concurrentie. Als er andere producten op de markt zijn die vergelijkbaar zijn met het product in kwestie, dan zullen de mensen wellicht eerder geneigd zijn die producten te kopen. Kortom, het is mogelijk om de vraag naar een product te activeren, maar er zijn verschillende factoren die eerst moeten worden overwogen.

Dienovereenkomstig, hoe werken betaalde apps?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop betaalde apps kunnen werken. De meest gebruikelijke is dat de app een vaste prijs heeft die u betaalt wanneer u hem downloadt. In sommige gevallen kunt u ook voor een app betalen via in-app aankopen. Dit betekent dat u extra inhoud of functies in de app zelf kunt kopen. Ten slotte kunnen sommige apps een abonnementsmodel gebruiken, waarbij u een maandelijks of jaarlijks bedrag betaalt om toegang te krijgen tot de app.

Door Kavita Guerra

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je in-app-aankopen aan? :: Hoe is een supermarkt ingericht?
Handige links