Huis > I > Is Het Cc Of Cc?

Is het CC of CC?

De correcte spelling van de afkorting voor carbon copy (of copie conforme) is cc, met kleine letters en zonder punten. Hetzelfde geldt voor de afkorting cc voor 'cubic centimetre' en 'cultureel centrum'. Ook het werkwoord cc'en wordt met kleine letters en zonder punten geschreven.

Lees verder

Dus, kun je iedereen in bcc zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail. Trouwens, hoe mails automatisch in mappen plaatsen gmail? Mail automatisch sorteren: Gmail

  1. Open een mailtje waarvan u wilt dat dit voortaan automatisch in een map komt.
  2. Klik op het pictogram van de drie puntjes.
  3. Klik vervolgens op Berichten zoals deze filteren.
  4. De afzender staat al ingevuld.
  5. Klik op Filter maken.
  6. Geef aan wat met de berichten moet gebeuren.

Trouwens, hoe mails automatisch in mappen plaatsen outlook?

Er zijn een paar manieren om e-mails automatisch in mappen te plaatsen in Outlook. Eén manier is het instellen van regels. Ga hiervoor naar het dialoogvenster Regels en waarschuwingen (klik op het tabblad Bestand en vervolgens op Regels en waarschuwingen). Op het tabblad E-mailregels klikt u op Nieuwe regel. Onder Stap 1: Selecteer voorwaarde(n), selecteer de voorwaarden waarop u de regel wilt controleren en klik vervolgens op Volgende. Onder Stap 2: Bewerk de regelbeschrijving, klik op de actie die de regel moet uitvoeren en klik op Volgende. Onder Stap 3: Geef aan wat er met het bericht moet gebeuren, klik op de actie die de regel moet uitvoeren en klik op Volgende. Onder Stap 4: Regelopties, selecteer de opties die u wilt en klik op Voltooien.
Een andere manier om e-mails automatisch in mappen te plaatsen in Outlook is door de opdracht Verplaatsen naar map te gebruiken. Hiervoor opent u de e-mail die u naar een map wilt verplaatsen. Op het tabblad Home klikt u in de groep Verplaatsen op Verplaatsen naar map. In het dialoogvenster Items verplaatsen klikt u in de lijst Mappen op de map waarnaar u de e-mail wilt verplaatsen en vervolgens op OK. Mensen vragen ook: hoe stuur je een mail via gmail? Aangenomen dat u tips wilt over hoe u mail kunt versturen via Gmail:
1. Open Gmail en klik op de knop opstellen.
2. Voer in het veld Aan het e-mailadres van de ontvanger in.
3. Voer een onderwerp in voor uw e-mail.
4. Schrijf uw e-mailbericht in de body van de e-mail.
5. Klik op de knop Verzenden om uw e-mail te verzenden.

Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van iig?

iig. Afkorting van in ieder geval. Mensen vragen ook: wat is cc website? cc. . cc is het internetlandcode top-level domain (ccTLD) voor de Cocoseilanden, een Australisch territorium.

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van mbn?

Afkorting van 'moet leuk zijn', MBN of mbn wordt gebruikt in internetchats en sms-berichten. Bovendien, hoe werkt bcc in gmail? Wanneer u een e-mail stuurt, kunt u met het bcc-veld een kopie van de e-mail naar iemand sturen zonder dat de andere ontvangers het weten. Het lijkt dan alsof de e-mail alleen van u afkomstig is.

Hoeveel mensen in BCC Outlook?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het aantal mensen in uw organisatie en het aantal mensen dat toegang heeft tot BCC Outlook. Een goede schatting zou echter zijn dat er minstens een paar honderd mensen in BCC Outlook zitten.

Door Peirsen

Hoe spiegel je een PDF bestand? :: Wat betekent een grijs vinkje bij Snapchat?
Handige links