Huis > W > Wat Is Een Norton Account?

Wat is een Norton account?

Via uw Norton-account kunt u uw abonnement beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen, cloudback-up activeren of toegang krijgen tot andere services. U moet al een account hebben als u: een Norton-product heeft geïnstalleerd of geactiveerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe verwijder ik Norton van mijn Mac?

Klik in de Mac-menubalk op het pictogram van het Norton-product. Klik vervolgens op Norton openen. Klik in het Norton-menu op Norton > Norton Security verwijderen. Klik op Verwijderen in het weergegeven venster. Wat kost Norton Internet Security verlengen? Als je bijvoorbeeld een jaarabonnement op Norton Security Deluxe voor 5 apparaten ($ 99,99/jaar) hebt en vervolgens Norton Secure VPN voor 1 apparaat ($ 49,99/jaar) daaraan toevoegt, is de verlengingsprijs $ 99,99 + $ 49,99 = $ 149,98/jaar. Neem contact met ons op als je abonnement hieronder niet wordt vermeld.

Wat doet een password manager?

Een wachtwoordmanager is een softwaretoepassing die een gebruiker helpt zijn wachtwoorden op te slaan en te organiseren. Wachtwoordbeheerders hebben meestal functies zoals de mogelijkheid om sterke wachtwoorden te genereren, wachtwoorden gecodeerd op te slaan en de gebruiker de mogelijkheid te bieden zijn wachtwoorden gemakkelijk terug te vinden. Sommige wachtwoordbeheerders hebben ook functies zoals twee-factor authenticatie en de mogelijkheid om wachtwoorden in te vullen op webformulieren. Dienovereenkomstig, wat is een goede password manager? Er zijn veel goede wachtwoordmanagers. Enkele van onze favorieten zijn 1Password, LastPass en Dashlane.
1Password is een geweldige wachtwoordmanager omdat het veel functies biedt en zeer gebruiksvriendelijk is. Het heeft een ingebouwde wachtwoordgenerator die sterke wachtwoorden voor u kan maken, en het kan ook andere gevoelige informatie zoals creditcardnummers en bankrekeninginformatie opslaan.
LastPass is een andere geweldige wachtwoordbeheerder. Het biedt ook veel functies en is zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een ingebouwde wachtwoordgenerator, en het kan andere gevoelige informatie zoals creditcardnummers en bankrekeninginformatie opslaan.
Dashlane is een andere geweldige wachtwoordmanager. Het biedt veel mogelijkheden, is gebruiksvriendelijk en heeft een ingebouwde wachtwoordgenerator. Het kan ook andere gevoelige informatie opslaan, zoals creditcardnummers en bankrekeninginformatie.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Trouwens, wat is beter norton of mcafee?

Norton is beter voor algemene veiligheid, prestaties en extra functies. Als je de beste bescherming in 2022 wilt, ga dan voor Norton. McAfee is intuïtiever en heeft een betere klantenondersteuning dan Norton. Als je een veilige, rijke en beginners-vriendelijke online beveiliging wilt, kies dan voor McAfee. Daarvan, hoeveel apparaten norton? De meeste Norton-producten mogen op 3, 5 en 10 apparaten worden geïnstalleerd. Ga naar de Norton Online Store als u een nieuw Norton-product aanschaft en wilt weten op hoeveel apparaten u het product mag installeren.

Vervolgens, hoe norton installeren op ipad?

Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app. Tik in het scherm Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram . Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen. Trouwens, is norton safe web gratis? Er bestaat niet zoiets als Norton Safe Web Gratis. Norton Safe Web is een softwarepakket voor beveiliging dat kan worden gekocht. Er is geen gratis versie van deze software.

Trouwens, wat betekent safesearch?

De term "safesearch" verwijst in het algemeen naar een instelling die kan worden ingeschakeld in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo! die resultaten uitfiltert die als volwassen kunnen worden beschouwd. Wanneer safesearch is ingeschakeld, bevatten de zoekresultaten geen websites met expliciete inhoud of links naar expliciete inhoud.

Door Ragg Kump

Vergelijkbare artikelen

Hoe foto's van iPhone naar Android? :: Hoe kom ik in mijn router KPN?
Handige links