Huis > H > Hoe Kan Je Inloggen Op Playstation Network?

Hoe kan je inloggen op PlayStation Network?

Aanmelden bij PlayStation Network

Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Aanmelden. Voer je aanmeldings-id (e-mailadres) en je wachtwoord in > Bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Waarom kan ik niet inloggen op PlayStation Network?

Schakel je console en router uit en weer in.

Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken. Ga naar Fix & Connect voor meer informatie over het oplossen van verbindingsproblemen.
Dienovereenkomstig, wat is aanmeldings-id? Elk account heeft een unieke aanmeldings-ID, die overeenkomt met een geldig e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij PSN. E-mail is de belangrijkste manier van communiceren tussen PlayStation en spelers. Het wordt gebruikt om: je account te verifiëren.

Dus, hoe krijg ik mijn playstation account terug?

Er zijn een paar stappen die je moet volgen om weer toegang te krijgen tot je Playstation account. Eerst moet je de Playstation website bezoeken en de "Account Management" optie selecteren. Vervolgens moet je je e-mailadres en wachtwoord invoeren die bij je Playstation-account horen. Zodra je bent ingelogd, kun je het tabblad "Beveiliging" selecteren. Hier kun je de optie "Wachtwoord resetten" selecteren. Zodra je je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kun je weer inloggen op je Playstation-account. Wat is mijn PlayStation wachtwoord? Je PlayStation-wachtwoord is het wachtwoord dat je gebruikt om je bij je PlayStation-account aan te melden. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen door op de PlayStation-website je e-mailadres en geboortedatum in te voeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De netwerkkabel moet worden aangesloten op de netwerkaansluiting van uw computer of laptop. U kunt het configuratiemenu vinden in de internetbrowser. Als u het internetadres in de browser invoert, krijgt u toegang tot de router.

Wat dit betreft, kan niet meer online spelen op ps4?

Waarschijnlijk dien je de firmware bij te werken van de modem / router van de internetaanbieder. Controleer de instellingen bij de PS4 betreft beide accounts. Raadpleeg de (online) documentatie hoe de instellingen kan vinden en hoe je die kan wijzigen. Vervang beschadigde kabels meteen! Dit in overweging nemend, waarom is mijn playstation account geblokkeerd? Waarom we spelers schorsen

Wanneer je een account voor PlayStation™Network (PSN) aanmaakt, ga je akkoord met de Servicevoorwaarden van PlayStation Network, waaronder de gedragscode van de community. Als je deze voorwaarden schendt, kunnen we je account tijdelijk of permanent opschorten.

Je kunt ook vragen hoe duur is playstation network?

Je hebt een account nodig om PlayStation Network-services te gebruiken. Je kunt gratis een account maken en je hoeft geen betalingsgegevens op te geven. Wat is een PlayStation Network account? Een PlayStation Network-account is een account dat nodig is om toegang te krijgen tot het PlayStation Network, een service waarmee gebruikers online kunnen gamen, met vrienden kunnen chatten en digitale content kunnen kopen.

Is de verificatiecode voor je Sony account?

De verificatiecode voor uw Sony-account is een viercijferige code die wordt gebruikt om uw identiteit te verifiëren wanneer u contact opneemt met de klantenservice. Deze code verschilt van het wachtwoord van uw account en wordt alleen gebruikt om uw identiteit te verifiëren wanneer u contact opneemt met de klantenservice.

Door Brieta Kimbrell

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppel je een PS4 account? :: Hoe krijg je PS Plus op meerdere accounts?
Handige links