Huis > W > Wat Is De Playstation Verificatie App?

Wat is de PlayStation verificatie app?

Als je je aanmeldings-id en wachtwoord invoert op een computer, een mobiel apparaat, een tablet of je PlayStation-console, sturen we een unieke verificatiecode naar je mobiele telefoon, wat inhoudt dat jij je als enige succesvol kunt aanmelden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat dit betreft, is een playstation account gratis?

Je hebt een account nodig om PlayStation Network-services te gebruiken. Je kunt gratis een account maken en je hoeft geen betalingsgegevens op te geven. Wat is mijn PlayStation wachtwoord? Selecteer (Accountbeheer) of (PlayStation®Store) onder (PlayStation®Network) in het home-menu. 2. Selecteer [Wachtwoord vergeten?] op het scherm aanmeldings-ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Daarvan, hoe kun je een account verwijderen?

Een account verwijderen kan op een paar manieren. De meest gebruikelijke manier is waarschijnlijk via de accountinstellingen. De meeste platforms hebben een manier om een account te verwijderen in de instellingen. Een andere manier om een account te verwijderen is door contact op te nemen met de klantenservice van het platform en hen te verzoeken het account te verwijderen. Hoe kan ik een Instagram account verwijderen? Het verwijderen van een Instagram-account is een proces dat in slechts enkele stappen kan worden voltooid. Open eerst de Instagram-app en log in op het account dat u wilt verwijderen. Zodra u bent ingelogd, tikt u op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit zal het instellingenmenu openen. Scroll vervolgens naar beneden naar de onderkant van het instellingenmenu en tik op "Profiel bewerken". Op de pagina Profiel bewerken scrolt u naar beneden en tikt u op "Mijn account tijdelijk uitschakelen". Vanaf hier wordt u gevraagd een reden te selecteren waarom u uw account uitschakelt. Zodra u een reden hebt geselecteerd, tikt u op "Account tijdelijk uitschakelen". Uw account wordt nu uitgeschakeld en u kunt niet meer inloggen. Als u uw account definitief wilt verwijderen, moet u contact opnemen met de klantenservice van Instagram.

Gerelateerde artikelen

Waarom verificatie in twee stappen WhatsApp?

Tweestapsverificatie is een optionele functie die uw account beter beveiligt. U krijgt een verificatiescherm te zien nadat u uw telefoonnummer hebt geregistreerd.

En nog een vraag, hoeveel accounts op playstation?

Je kunt slechts één PS4™-systeem per account activeren. Als je een systeem activeert, kunnen gebruikers van het systeem gebruikmaken van applicaties en bepaalde voordelen van PlayStation®Plus via jouw account, zelfs wanneer de desbetreffende gebruiker niet is ingelogd. Dienovereenkomstig, hoe deel je je ps4 account? Met je PSN-account kies je ervoor een primaire PS4 te kiezen, deze PS4 is gelinkt aan je account en er kan maar één primaire PS4 bestaan die met jouw account geassocieerd is. Op je PS4 kun je vervolgens meerdere accounts aanmelden en ook meerdere accounts primair maken met die PS4, dit is geen enkel probleem.

Dit in overweging nemend, kan je ps4 games delen met vrienden?

Gedownloade games kunnen op die primaire console door iedereen worden gespeeld, niet alleen via de account waarmee de game is gekocht. Logt de eigenaar van het betreffende Playstation-account echter in op de console van een ander, kunnen eerder gekochte games op die PS4 alleen met die account worden gespeeld. Is de verificatiecode voor je Sony account? Nee, de verificatiecode voor uw Sony-account is niet "1234". De code wordt gebruikt om uw identiteit te verifiëren en uw account te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Kan je iemand blokkeren op PlayStation?

Ja, je kunt iemand op PlayStation blokkeren. Om iemand te blokkeren ga je naar zijn profiel en selecteer je de optie om hem te blokkeren. Hierdoor kunnen ze je profiel niet zien, je geen berichten sturen of niet aan je party deelnemen.

Door Matthieu

Vergelijkbare artikelen

Hoe registreer ik mijn Samsung telefoon? :: Waarom kan ik niet inloggen op Prime Video?
Handige links