Huis > H > Hoe Moet Je Inloggen Op Spotify Premium?

Hoe moet je inloggen op Spotify Premium?

Kies AANMELDEN in het inlogscherm van de app. Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken, of een Facebook- of Apple-account. Je kunt desgewenst nog meer aanmeldingsgegevens invullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Vervolgens, hoe kan je je wachtwoord zien op spotify?

Voer je Spotify-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je toch nog hulp nodig hebt, neem dan contact op met Spotify Support. Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn spotify delen? Aanmelden voor Premium Family is heel makkelijk

  1. Meld je aan of log in met je bestaande account.
  2. Nodig gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, uit voor Premium.
  3. Gezinsleden accepteren de uitnodiging thuis, bevestigen hun adres en dan is het geregeld: je Family is compleet! *

Bovendien, kun je met 2 mensen op een spotify account?

Ja, je kunt meerdere mensen op een Spotify-account hebben. Je kunt meerdere mensen tegelijk hebben ingelogd, of je kunt één persoon hebben met een Spotify Premium account en een andere persoon met een Spotify Free account. Kan niet inloggen op Spotify Premium? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet kunt inloggen op je Spotify Premium-account. Controleer eerst of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord invoert. Als je nog steeds problemen hebt, kan het een probleem zijn met je betaalmethode. Als je een krediet- of debetkaart gebruikt, controleer dan of de kaart geldig is en of er geen problemen zijn met je bank. Als u PayPal gebruikt, controleer dan of uw account in orde is en of er geen problemen zijn met uw betaalmethode. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Spotify voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: hoeveel apparaten op 1 spotify account?

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden. Wat zijn mijn wachtwoorden? Je wachtwoorden worden opgeslagen in je Google-account. Als je een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden wilt bekijken, ga je naar passwords.google.com of bekijk je je wachtwoorden in Chrome. Als je wachtwoorden wilt bekijken, moet je opnieuw inloggen. Verwijderen.

Dus, waarom ben ik uitgelogd op spotify?

Ons platform en de gegevens van onze gebruikers zijn beveiligd, maar soms kan er door een inbreuk op een andere service iemand anders inloggen op je Spotify-account. De volgende situaties kunnen hierop wijzen: Je wachtwoord werkt niet meer. Je e-mailadres is veranderd. Kun je Spotify maandelijks opzeggen? Ja, je kunt Spotify maandelijks opzeggen. Ga daarvoor gewoon naar je accountinstellingen en klik op de knop annuleren. Je wordt dan gevraagd je opzegging te bevestigen. Zodra je bevestigt, wordt je account geannuleerd en worden er geen kosten meer in rekening gebracht.

Kun je een Spotify lijst kopieren naar ander account?

Spotify heeft geen ingebouwde functie om een afspeellijst van het ene naar het andere account te kopiëren, maar er zijn een paar methoden om dit te omzeilen. Eén methode is om de Spotify Web API te gebruiken om de afspeellijst te exporteren als een .CSV-bestand en het bestand vervolgens te importeren in het andere account. Een andere methode is het gebruik van een andere Spotify-afspeellijstdienst zoals ShareMyPlaylists.com.

Door Heda

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een gezamenlijke lijst op Spotify? :: Waarom kan ik niet inloggen op mijn Samsung account?
Handige links