Huis > H > Hoe Werkt Inmail?

Hoe werkt InMail?

Een InMail is een persoonlijk 1-op-1 bericht wat je via LinkedIn kan sturen, zelfs als iemand geen onderdeel van je netwerk is. Het kunnen sturen van deze InMails is voor veel leden dé reden om een LinkedIn Premium account aan te schaffen. Naast deze 'gewone' InMails bestaan de LinkedIn Sponsored InMails.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat kost een InMail?

Zo'n InMail kun je alleen versturen wanneer je een premium account hebt. Een premium account heb je al vanaf €45,- euro per maand. Je krijgt dan 15 InMail-berichten én de mogelijkheid om extra berichten erbij te kopen voor een paar euro per stuk. Hoeveel InMails per maand? Het aantal berichten dat u per maand ontvangt, is afhankelijk van InMail uw Premium-abonnement: Premium carrière: 5. Premium zakelijk: 15. Sales Navigator Core: 50.

Trouwens, hoe schrijf ik een goede inmail?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren naargelang de specifieke situatie. In het algemeen moet een goede inmail echter duidelijk en beknopt zijn, en direct ter zake komen. Hij moet ook tot op zekere hoogte gepersonaliseerd zijn, zodat de ontvanger weet dat je niet zomaar aan iedereen hetzelfde bericht stuurt. Zorg er ten slotte voor dat je je inmail leest voordat je hem verstuurt, om gênante tikfouten of grammaticale fouten te voorkomen. Wat is InMail-tegoed? InMail credit is een tool waarmee je InMails kunt sturen naar LinkedIn leden waarmee je nog niet verbonden bent. Om InMail krediet te kunnen gebruiken, moet je een LinkedIn Premium account hebben.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Waarom kan ik geen bericht sturen via LinkedIn?

Indien je niet op "bericht" klikt maar op de naam zodat je op het LinkedIn profiel van deze persoon terechtkomt en daarna klikt op "bericht versturen" werkt het niet. Dan zul je eerst een connectieverzoek moeten sturen. Hoeveel InMails recruiter Lite? Met Recruiter Lite kunt u: Vind de ideale kandidaten via acht Premium-zoekfilters die zijn geoptimaliseerd voor werving. Bekijk onbeperkt profielen in uw uitgebreide netwerk (tot derdegraads connecties) Neem overal contact op met toptalent op LinkedIn met 30 InMail-berichten per maand.

Wat betekent gouden LinkedIn logo?

Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden 'In' logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven. Dienovereenkomstig, wat kost linkedin? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de kosten van LinkedIn variëren afhankelijk van de functies en diensten die je nodig hebt. Het basislidmaatschap is echter gratis, en het premium lidmaatschap begint bij $29,99 per maand.

Bovendien, hoe reageren op inmail linkedin?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de context van de inmail kan je antwoord variëren. Enkele tips om te reageren op inmail op LinkedIn zijn echter beleefd en professioneel zijn, je antwoord beknopt houden, en duidelijk en bondig zijn in je communicatie. Bedank de persoon voor het contact, en laat weten dat je hun interesse waardeert. Als je niet geïnteresseerd bent in de aangeboden opportuniteit, wees dan eerlijk en laat het hen beleefd weten. Bedank hen voor hun tijd en laat hen weten dat u op dit moment niet geïnteresseerd bent. Als u geïnteresseerd bent in de opportuniteit, wees dan duidelijk en beknopt in uw communicatie, en laat de persoon weten wat u zoekt. Bedank hen voor hun tijd en laat hen weten dat u er naar uitkijkt om binnenkort van hen te horen.

Door Hedvah Zoss

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel InMails LinkedIn recruiter? :: Wat verdient een junior fiscalist?
Handige links