Huis > H > Hoe Zet Je Private Browsing Aan?

Hoe zet je Private Browsing aan?



Privé browsen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Nieuw incognitovenster.
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Check of het incognito-icoon. in de bovenhoek wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan ik private leasen voor 500 euro?

Het leasebudget kan oplopen tot 500 euro. De Volkswagen Polo is de eerste auto die binnen het leasebudget van 500 euro valt. Er is een Volkswagen Golf. Er is een Ford Focus.

Bovendien, wat is inprivate navigatie?

Met InPrivate-navigatie worden de browsegeschiedenis, tijdelijke internetbestanden, formuliergegevens, cookies en gebruikersnamen of wachtwoorden niet bewaard in de browser. Ook in de browsers Firefox en Chrome is deze functie aanwezig. Firefox noemt het 'Privénavigatie' en Chrome heeft het over de 'Incognitomodus'. Hoe schakel ik incognito uit? Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Schakelen tussen tabbladen. . Aan de rechterkant worden je geopende incognitotabbladen weergegeven.
  3. Tik rechtsboven in je incognitotabbladen op Sluiten .

Dienovereenkomstig, hoe kan je de geschiedenis van incognito zien?

Om de geschiedenis van uw incognito browsen te zien, kunt u de geschiedenispagina van Chrome openen en filteren op incognitoresultaten, of "chrome://history/incognito" in uw URL-balk typen. Hoe zet je incognito aan op je telefoon? Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het inschakelen van de incognitomodus op een telefoon kan verschillen afhankelijk van het merk en model van de telefoon. De meeste telefoons hebben echter een optie voor de incognitomodus in het instellingenmenu. Zodra de incognitomodus is ingeschakeld, wordt al het browsen op de telefoon niet opgeslagen in de geschiedenis van de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent This Connection is not private?

Wat is het probleem met uw verbinding? Het bericht Uw verbinding is niet privé verwijst alleen naar sites die HTTPS gebruiken. Wanneer u een site bezoekt, stuurt uw browser een verzoek naar de server.

Dit in overweging nemend, hoe prive modus uitschakelen iphone?

De privémodus in- of uitschakelen op uw iPhone of iPod touch

  1. Open Safari op uw iPhone of iPod touch.
  2. Tik op de knop 'Tabbladen' .
  3. Tik op '[aantal] tabbladen' om de lijst 'Tabgroepen' weer te geven.
  4. Tik op 'Privé' en vervolgens op 'Gereed'.
Wat is incognito modus bij Ziggo? Als je niet wilt dat een browser bijhoudt welke pagina's je bezoekt en welke programma's je downloadt, kun je in de incognitomodus browsen.

Waarom incognito surfen?

Met incognito internetten wordt voorkomen dat de browsegeschiedenis, tijdelijke internetbestanden, formuliergegevens, cookies en gebruikersnamen of wachtwoorden worden bewaard in de browser. Zo worden tijdens het internetgebruik geen sporen achtergelaten. Wat is incognito modus iPhone? De Incognitomodus is een instelling op uw iPhone die voorkomt dat uw browser uw surfgeschiedenis opslaat. Dit betekent dat wanneer u de Incognitomodus afsluit, uw browser geen gegevens heeft over waar u bent geweest of wat u hebt bekeken. Dit kan handig zijn als u uw surfgeschiedenis privé wilt houden voor anderen die uw iPhone gebruiken.

Welke browser voor Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse internetprovider en als zodanig is de beste browser om te gebruiken voor Ziggo de Nederlandse browser, Maxthon. Maxthon is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Het heeft een aantal functies die het ideaal maken voor gebruik met Ziggo, waaronder een ingebouwde advertentieblokker, proxy switcher en VPN. Het heeft ook een Nederlandstalige interface.

Door Marie-Jeanne

Vergelijkbare artikelen

Kan werkgever incognito zien? :: Is Gimp gratis?
Handige links