Huis > W > Wat Is De Insluitcode Van Een Video?

Wat is de Insluitcode van een video?

Voeg de online video in met een insluitcode

  • Zoek in YouTube of Vimeo de video die u wilt invoegen.
  • Klik onder het videoframe op Delen en klik vervolgens op Insluiten.
  • Klik met de rechtermuisknop de iFrame-invoegcode en klik op Kopiëren.
  • Klik in PowerPoint op de dia waaraan u een video wilt toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: wat is insluitcode kopieren?

De video kan echter wel worden afgespeeld met nieuwere versies van PowerPoint. Zoek de YouTube-video die u wilt invoegen. Klik onder het videoframe op Delen en klik vervolgens op Insluiten. Klik met de rechtermuisknop op de insluitcode en klik op Kopiëren. Hoe kan ik een YouTube video embedden? Een video of playlist insluiten

  1. Ga op een computer naar de YouTube-video of -playlist die je wilt insluiten.
  2. Klik op DELEN .
  3. Klik in de lijst met deelopties op Insluiten.
  4. Kopieer de html-code uit het vak dat je te zien krijgt.
  5. Plak de code in de HTML van je website.

Dienovereenkomstig, wat betekent insluiten toestaan?

Insluiting betekent dat een bepaald gebied wordt omgeven door een barrière die de verspreiding van iets schadelijks voorkomt. Dit kan worden gebruikt om een fysiek object in te sluiten, zoals het houden van een gevaarlijk dier in een kooi, of het kan worden gebruikt om een stof in te sluiten, zoals het bewaren van gevaarlijk afval in een afgesloten container. Hoe inbedden? Iets insluiten betekent het opnemen als onderdeel van een groter geheel. Bij webontwikkeling verwijst dit meestal naar het insluiten van inhoud van derden, zoals video's of kaarten, in een website.
Er zijn twee manieren om inhoud op een webpagina in te sluiten: met een iframe of met een scripttag.
Iframes zijn de meest voorkomende manier om inhoud op een webpagina in te sluiten. Een iframe is een HTML-element waarmee je een ander HTML-document kunt insluiten. Om een iframe te gebruiken, specificeer je gewoon de URL van de inhoud die je wilt insluiten als het src attribuut van het iframe element.
Script tags kunnen ook worden gebruikt om inhoud op een webpagina in te sluiten. Met deze methode neemt u een script op dat de ingesloten inhoud op de pagina weergeeft. Deze methode wordt vaak gebruikt om dingen als advertenties of widgets voor sociale media in te sluiten.
Zowel iframes als script tags hebben hun eigen voor- en nadelen. Iframes zijn heel gemakkelijk te gebruiken, maar ze kunnen een veiligheidsrisico vormen als de inhoud die je insluit afkomstig is van een onbetrouwbare bron. Script tags zijn veelzijdiger, maar ze kunnen moeilijker in te stellen zijn.
In het algemeen, als u inhoud van een betrouwbare bron insluit, is een iframe de beste optie. Als u inhoud insluit van een onbetrouwbare bron of als u meer controle nodig hebt over de ingesloten inhoud, is een scripttag een betere optie.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een video invoegen in powerpoint?

Selecteer in de normale weergave de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken. Hoe YouTube filmpje downloaden op Mac? YouTube video snel downloaden

Een link die begint met www.youtube.com/watch verander je dus in www.ssyoutube.com/watch. Druk op Enter en je belandt op de website van SaveFrom. Met een klik op 'download video in browser' en 'Download' staat de video (in HD) in de Downloads-map op je Mac.

Waarom kan ik niet op YouTube?

YouTube-app

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.
Vervolgens, hoe zet je een filmpje op een website? Om een video op een website te zetten, moet je een video hosting dienst gebruiken. Er zijn veel verschillende videohostingdiensten beschikbaar, zoals YouTube, Vimeo en Wistia. Zodra u een videohostingdienst hebt gevonden die u wilt gebruiken, moet u bij hen een account aanmaken. Nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u uw video uploaden naar hun servers. Zodra uw video is geüpload, krijgt u een code die u kunt gebruiken om uw video op uw website in te sluiten.

Wat is een Insluitingscode?

Een inclusiecode is een code die wordt gebruikt om aan te geven dat een bepaalde waarde of categorie van waarden is opgenomen in een gegevensreeks, verzameling of rapport.

Door Trautman Betty

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent iets insluiten? :: Hoe een document scannen in word?
Handige links