Huis > H > Hoe Verander Je Achtergrondkleur Story Instagram?

Hoe verander je achtergrondkleur Story Instagram?

Je kunt je Insta-story wat opfleuren door bovenin op het pennetje te klikken, een kleur te kiezen en vervolgens je vinger 2-3 seconden op het scherm te houden. Zo verander je de achtergrond naar een kleur die jij leuk vindt!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Hoe bewerk je je verhaal op Instagram?

Is het mogelijk om mijn Instagram verhaal te bewerken na het plaatsen? Helaas, het is niet mogelijk. Je kunt jouw Instagram verhaal dan alleen verwijderen en opnieuw posten. Het is niet mogelijk om jouw Instagram verhaal te bewerken nadat deze is geplaatst. Hoe zet je meerdere foto's op 1 Instagram verhaal? Meerdere foto's toevoegen aan je Insta story

  1. open je Instagram story en neem of selecteer een foto voor de achtergrond.
  2. open het 'sticker' menu (bovenin) en zoek de ronde sticker met het afbeelding icoontje erin.
  3. dit opent je filmrol; selecteer je foto.
  4. sleep en vergroot of verklein je foto naar wens.

Hoe lang blijft een verhaal op Instagram?

Instagram Stories zijn ontworpen om na 24 uur te verdwijnen, maar er zijn manieren om ze langer te bewaren. Je kunt je eigen Instagram Stories opslaan door ze te delen op andere platforms zoals Facebook, Twitter en Snapchat. Je kunt ook screenshots maken van je Stories, of een schermrecorder gebruiken om ze als video's op te slaan. Als je de Story van iemand anders wilt opslaan, kun je een screenshot maken of een schermrecorder gebruiken, maar wees je ervan bewust dat degene die de Story heeft gemaakt nog steeds kan zien dat je hem hebt opgeslagen. Hoe kan ik mijn achtergrond veranderen? Als u uw achtergrond wilt veranderen, kunt u een effen kleur of een afbeelding gebruiken. Om een effen kleur te gebruiken, gaat u naar Instellingen > Personalisatie > Achtergrond, en selecteert u een kleur uit de opties bovenaan. Om een afbeelding te gebruiken, gaat u naar Instellingen > Personalisatie > Achtergrond, en selecteert u "Foto" of "Diavoorstelling" in het uitklapmenu. Gebruik vervolgens de knop "Bladeren" om de afbeelding of afbeeldingen te vinden die u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Hoe krijg je een zwarte achtergrond op Instagram?

Vervolgens moet je naar het tabje 'Achtergrond' gaan (soms aangegeven als 'Display'). Eenmaal daar kun je bij 'Vooraf ingesteld thema' (ook wel 'Device theme) je telefoon op Dark Mode instellen. Je telefoon schakelt vervolgens over van thema en al snel zie je dat je hele telefoon op Dark Mode staat. Daarvan, hoe kun je zien wie je verhaal bekijkt op instagram? Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.

Hoe vaak heeft iemand mijn verhaal bekeken Instagram?

Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt. Welke app voor Instagram Stories? Er zijn veel apps die gebruikt kunnen worden voor Instagram Stories, maar de populairste is waarschijnlijk Unfold. Unfold is een app waarmee gebruikers professioneel ogende verhalen voor Instagram kunnen maken. Het biedt ook een breed scala aan sjablonen en tools om gebruikers te helpen bij het maken van hun verhalen.

Hoe collage maken Instagram verhaal?

Er zijn een paar manieren om een collage Instagram-verhaal te maken. Een manier is om de ingebouwde verhaalcollagefunctie in de Instagram-app te gebruiken. Om dit te doen, selecteert u eerst de foto's die u in uw collage wilt gebruiken. Tik vervolgens op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm dat eruitziet als een vierkant met twee pijlen die naar buiten wijzen. Hierdoor verschijnen de opties voor de verhaalcollage. Kies de gewenste lay-out en tik op de knop "Gereed".
Een andere manier om een collage Instagram-verhaal te maken is door een app van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, maar enkele van onze favorieten zijn Pic Collage, Layout en Diptic. Zodra u de app hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, opent u deze en kiest u de foto's die u in uw collage wilt opnemen. Selecteer vervolgens de gewenste lay-out en tik op de knop "Maken". Uw collage wordt opgeslagen in uw camerarol en u kunt deze vervolgens uploaden naar Instagram zoals u dat met elke andere foto zou doen.

Door Santoro Dropinski

Vergelijkbare artikelen

Kun je 2 fotos op Instagram Story? :: Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Facebook?
Handige links