Huis > H > Hoe Bedien Je De Airpods Pro?

Hoe bedien je de AirPods Pro?

Audio bedienen met uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie)

Druk op de druksensor op de steel van een AirPod om audio af te spelen en te pauzeren. Druk opnieuw om het afspelen te hervatten. Druk tweemaal op de druksensor om vooruit te springen. Druk driemaal op de druksensor om terug te springen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, hoe bedien ik mijn airpods?

Je AirPods bedienen door te tikken of te drukken

Je hoeft niet je iPhone, je MacBook of de Siri Remote erbij te pakken. Met de regelaars op je AirPods kun je het afspelen pauzeren en hervatten, nummers of tracks overslaan, gesprekken aannemen en Siri gebruiken.
Mensen vragen ook: hoe laat je je airpods harder klinken? 'Configuratie van aangepast geluid' gebruiken

Ga naar 'Instellingen' > 'Muziek' > 'Equalizer' en tik op 'Uit' om de equalizer uit te schakelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Audio/Visueel' en pas de audiobalans aan met de schuifknop.

Hoe werkt tikken op AirPods?

De manier waarop het tikken op AirPods werkt is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Wanneer u dubbel tikt op een van de AirPods, wordt uw muziek afgespeeld of gepauzeerd (afhankelijk van wat u hebt ingesteld om te doen in de app Instellingen). Je kunt ook drie keer op een AirPod tikken om een nummer vooruit te spoelen en vier keer om een nummer terug te spoelen. Waar moet je tikken op AirPods Pro? Er zijn drie belangrijke plaatsen om op AirPods Pro te tikken: de steel, de krachtsensor en het aanraakgevoelige gedeelte aan de achterkant van de AirPods Pro. De steel wordt gebruikt voor algemene bedieningselementen zoals afspelen/pauzeren, nummers overslaan en Siri oproepen. De krachtsensor wordt gebruikt voor het in- en uitschakelen van ruisonderdrukking. Het aanraakgevoelige gedeelte op de achterkant van de AirPods Pro wordt gebruikt om het afspeelvolume te regelen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dit in overweging nemend, wat kun je met de airpods pro?

Transparantie-modus op de AirPods Pro

Je kunt makkelijk wisselen tussen actieve ruisonderdrukking en de transparantie-modus. Hiervoor gebruik je een drukgevoelige sensor op het stokje. Met deze sensor kun je ook muziek afspelen, pauzeren en doorspoelen, telefoongesprekken opnemen en ophangen.
Is het slecht om met AirPods in te slapen? Is het schadelijk om te slapen met oordopjes? Oordopjes zijn niet schadelijk voor het gehoor. Men kan ze zonder problemen elke nacht indoen, als daarbij goed gelet wordt op de hygiëne. Let er hierbij vooral goed op dat zich geen oorsmeer verzamelt en er geen infectie in het oor bestaat.

Wat dit betreft, hoe werken airpods met android?

Ga naar de bluetooth-instellingen op je Android-smartphone en zoek naar apparaten. Ververs de lijst via het menu (onder de drie puntjes) als dat nodig is; Tik op je AirPods, waarna de twee apparaten met elkaar koppelen; Zodra je de AirPods uit hun doosje haalt zijn ze verbonden met je toestel. Bovendien, hoe blijven airpods zitten? De oordopjes hebben een siliconen tip die in uw oor gaat en een afdichting vormt. Dit houdt de oordopjes op hun plaats en helpt ook om een goede afdichting te creëren zodat u het geluid duidelijk kunt horen. De oordopjes hebben ook een klein gewichtje in zich zodat ze stevig in je oor zitten.

Wat moet je doen als je AirPods zacht geluid geven?

Als je AirPods zacht geluid geven, moet je proberen ze schoon te maken met een zachte, droge, pluisvrije doek. Als dat niet werkt, moet u uw AirPods resetten. Om je AirPods te resetten, doe je ze in hun hoesje, houd je de instelknop op de achterkant van het hoesje minstens vijftien seconden ingedrukt, laat je ze los en wacht je tot het ledlampje wit knippert.

Door Hufnagel Hanft

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je AirPods slecht geluid geven? :: Hoe werkt tikken op AirPods?
Handige links