Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Imap En Smtp?

Wat is het verschil tussen IMAP en SMTP?

Ook IMAP is een protocol waarmee mails binnengehaald en verzonden kunnen worden. In zoverre lijkt het op POP en SMTP. Toch is er een duidelijk verschil. Wanneer je IMAP gebruikt en je de juiste instellingen ingeeft in je e-mail programma kan je je e-mail programma en je webmail laten synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Kan geen verbinding maken met de server IMAP?

Controleer of de IMAP server en poort correct zijn. De meeste IMAP poorten zullen 993 of 143 zijn. Controleer of de server voldoet aan de technische vereisten voor verbinding via IMAP en SMTP. Het kan zijn dat uw IT-team alleen bepaalde IP-adressen toestaat om verbinding te maken met uw inbox. Wat is het verschil tussen IMAP en POP3? Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Trouwens, hoe schakel ik de imap smtp service in?

IMAP is het protocol voor toegang tot e-mail op een server. Om IMAP op een server in te schakelen, moet u een IMAP-serversoftwarepakket installeren en vervolgens configureren om met uw e-mailclientsoftware te werken. De instructies hiervoor zijn afhankelijk van de IMAP-serversoftware die u kiest. Hoe kun je je browser updaten? Om uw browser bij te werken, controleert u eerst of uw browser up-to-date is. Zo ja, dan ziet u een optie om uw browser bij te werken. Zo niet, dan kunt u de laatste versie van uw browser downloaden van het internet.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

En nog een vraag, hoe log je in via een andere browser?

In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen. Welke apparaten zijn gekoppeld? Apparaten checken

  • Ga naar je Google-account.
  • Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging.
  • Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren.
  • Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.

Wat is een gekoppeld account?

Als je je e-mail, contacten en agenda wilt openen en apps wilt downloaden uit de Google Play Store, kun je accounts toevoegen aan je telefoon. Als je een Google-account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met je telefoon. Hoe ontkoppel ik mijn Google-account? Om een Google-account te ontkoppelen, gaat u naar de pagina Accounts en klikt u op de knop "Ontkoppelen" naast het account dat u wilt ontkoppelen.

Kan de mailserver niet vinden?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de mailserver aan staat en verbonden is met het internet. Controleer vervolgens de instellingen in de mailclient om er zeker van te zijn dat het juiste serveradres is ingevoerd. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de beheerder van de mailserver voor hulp.

Door Fries Haughbrook

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de instellingen voor Gmail? :: Kun je op elke tv een Chromecast aansluiten?
Handige links