Huis > H > Heb Ik Internet Explorer 11?

Heb ik Internet Explorer 11?

Welke versie van Internet Explorer gebruik ik?

  • Typ in het zoekvak op de taakbalk Internet Explorer en selecteer vervolgens Internet Explorer in lijst met resultaten.
  • Open Internet Explorer, selecteer rechtsboven de knop Extra en kies Vervolgens Info over Internet Explorer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Je kunt ook vragen hoe weet je of je internet explorer 11 hebt?

Zoek je versienummer.

Het logo zal het algemene versienummer tonen van de versie die je gebruikt, zoals Internet Explorer 11. De exacte versie zal je direct onder het logo van Internet Explorer zien staan. De langere nummers geven de specifieke uitgave van de algemene versie die je gebruikt aan.
Mensen vragen ook: waarom kan ik internet explorer niet openen? Als u Internet Explorer niet kunt openen of als de browser vastloopt, of kort wordt geopend maar direct daarna weer wordt gesloten, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door te weinig geheugen of beschadigde systeembestanden. Probeer het volgende: Open Internet Explorer, klik op de knop Extra > Internetopties.

Welke Internet Explorer voor Windows 10?

Het antwoord op deze vraag hangt af van welke versie van Windows 10 u gebruikt. Als u Windows 10 versie 1511 of eerder gebruikt, moet u Internet Explorer 11 gebruiken. Als u Windows 10 versie 1607 of later gebruikt, moet u Microsoft Edge gebruiken. Welke Explorer voor Windows 10? Er zijn een paar verschillende opties om Windows 10 te verkennen. De Bestandsverkenner is de meest elementaire optie en wordt bij elke installatie van Windows 10 meegeleverd. Voor meer geavanceerde gebruikers zijn er een paar andere opties beschikbaar, zoals de Windows Verkenner of de Total Commander.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mobiel internet op mijn laptop?

U heeft een mobiel internetabonnement nodig om verbinding te maken met het internet. U kunt meestal een gratis modem krijgen als u een abonnement neemt. Het is gemakkelijk om de modem te gebruiken.

Bovendien, waar vind ik internetopties in google chrome?

Probeer op de naam van uw browser in het bovenste menu te klikken en vervolgens Voorkeuren, Instellingen of Opties te selecteren. Als er Extra in het bovenste menu staat, klikt u daarop en selecteert u vervolgens Internetopties. Waar vind ik internetopties in Edge? Zoeken naar instellingen/extra/internetopties in Microsoft Edge. Veel hulpprogramma's en opties in Microsoft Edge zijn beschikbaar wanneer u Instellingen en meer. Als je de opties die je nodig hebt hier niet ziet, selecteer je hier Instellingen .

Dienovereenkomstig, hoe kan ik google als startpagina instellen?

Stel Google in als uw standaardzoekmachine

  1. Klik op het pictogram Instel aan de rechterkant van het browservenster.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Ga op het tabblad Algemeen naar het gedeelte Zoeken en klik op Instellingen.
  4. Selecteer Google.
  5. Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten.
Wat is een Internet Explorer? Internet Explorer is een webbrowser van Microsoft. Het werd voor het eerst uitgebracht in 1995, en was de populairste webbrowser tot het begin van de jaren 2000.

Hoe kan ik Internet Explorer verwijderen?

Open het Configuratiescherm.
Dubbelklik in het Configuratiescherm op Programma's toevoegen of verwijderen.
Klik in het dialoogvenster Programma's toevoegen of verwijderen op Windows-onderdelen toevoegen/verwijderen.
Klik in het dialoogvenster Wizard Windows-onderdelen om het selectievakje voor Internet Explorer uit te schakelen en klik vervolgens op Volgende.
Wanneer u wordt gevraagd de verwijdering van Internet Explorer te bevestigen, klikt u op Ja.
Wanneer het dialoogvenster van de Wizard Windows-onderdelen verschijnt, klikt u op Voltooien.

Door Rheba Bunner

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik Internet Explorer vinden in Windows 10? :: Hoe krijg ik mijn Internet Explorer terug?
Handige links