Huis > K > Kan Internet Explorer Verwijderd Worden?

Kan Internet Explorer verwijderd worden?

De gemakkelijkste manier is via Start > Instellingen > Apps > Optionele onderdelen. Klik hier op Internet Explorer en vervolgens op verwijderen. Herstart nu handmatig de computer om het verwijderen te voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe verwijder je geschiedenis Internet Explorer?

Uw browsegeschiedenis verwijderen

  1. Selecteer in Internet Explorer de knop Extra, wijs Veiligheidaan en selecteer vervolgens Browsegeschiedenis verwijderen.
  2. Kies de typen gegevens of bestanden die u van uw pc wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
Hoe Internet Explorer verwijderen Windows 7? Internet Explorer echt verwijderen van Windows 7
  1. Ga naar Windows-Start-knop.
  2. Klik op Configuratiescherm.
  3. Klik op Programma's.
  4. Klik onder Programma's en onderdelen op Windows onderdelen in- of uitschakelen.
  5. Haal vervolgens het vinkje weg bij Internet Explorer 9 (of 8), klik op Ja in het waarschuwingsvenster en klik dan OK.

Hoe geschiedenis wissen Windows 10?

Uw geschiedenis wissen in Windows 10 kan op een paar verschillende manieren. Eén manier is om de Verkenner te openen, op het tabblad Beeld te klikken en vervolgens op de knop Opties. In het venster Mapopties klikt u op het tabblad Beeld en schakelt u de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" uit. Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK. U ziet nu alle bestanden en mappen op uw computer, ook de verborgen bestanden en mappen. Ga nu naar de map C:\Users/Gebruikersnaam}AppData\Lokaal\MicrosoftWindowsGeschiedenis en verwijder alles wat er in staat.
Een andere manier om je geschiedenis te wissen in Windows 10 is door het dialoogvenster Uitvoeren te openen door op de Windows-toets + R op je toetsenbord te drukken. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren "cmd" en druk op de Enter-toets. Dit zal de Opdrachtprompt openen. In de opdrachtprompt typt u "del C:\Users{uw gebruikersnaam}{AppData{Lokaal}MicrosoftWindowsGeschiedenis*.*" en drukt u op de Enter-toets. Dit verwijdert alles in de map Geschiedenis. Hoe kan ik browser verwijderen? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat er veel verschillende browsers en besturingssystemen zijn. De meeste browsers kunnen echter op dezelfde manier worden verwijderd. Voor Windows-gebruikers kunt u een browser meestal verwijderen via Configuratiescherm > Programma's > Een programma verwijderen. Mac-gebruikers kunnen een browser meestal verwijderen door naar de map Toepassingen te gaan en het pictogram van de browser naar de prullenbak te slepen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe verwijder ik het internet?

Wanneer je ongewenste informatie van een website wilt verwijderen, dan zal je hiervoor een verzoek moeten indienen bij de eigenaar van de website of het bedrijf achter de website. Dienovereenkomstig, hoe kan ik recente zoekacties verwijderen? Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Hoe kan ik mijn verwijderde geschiedenis terughalen?

Je internetgeschiedenis kun je in je browser verwijderen, maar je Windows-computer slaat deze informatie zelf ook op. Je kunt deze informatie op verschillende manieren terughalen. Veruit de eenvoudigste manier om verwijderde geschiedenis te herstellen is met behulp van je Google-account. Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? De eerste stap is het openen van de webbrowser. Bovenaan de browser staat een menu. Selecteer in het menu "Geschiedenis". Dit opent een nieuwe pagina met alle websites die in het verleden zijn bezocht. Om de geschiedenis te wissen, selecteert u "Geschiedenis wissen".

Hoe kom ik in het configuratiescherm Windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in het configuratiescherm van Windows 10 kunt komen. Een manier is om op de startknop te klikken en vervolgens op het pictogram "Instellingen". Zodra u in het instellingenmenu bent, klikt u op het pictogram "Systeem". Vanaf daar ziet u het bedieningspaneel onder de sectie "Gerelateerde instellingen". Een andere manier om in het configuratiescherm te komen is door "configuratiescherm" te typen in de zoekbalk onderaan het startmenu.

Door Kara Babers

Vergelijkbare artikelen

Kan Windows Explorer niet openen? :: Hoe kan ik Google Chrome als standaard browser instellen?
Handige links