Huis > H > Hoe Werkt Een 4G Dongle?

Hoe werkt een 4G dongle?

In de dongel plaats je een simkaart die verbinding maakt met het mobiele netwerk van je provider. Daarna zorgt de dongel ervoor dat je met het aangesloten apparaat kunt internetten via 4G of 5G. Handig als je mobiel wilt internetten op je laptop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe komt het dat ik geen wifi heb?

Probeer uw wifi kaart eens op een andere computer. Werkt deze hier ook niet, dan zou de kaart kapot kunnen zijn. Indien mogelijk: zet het access point (of de draadloze router) uit, wacht 30 seconden en zet deze opnieuw aan. Zorg voor de laatste drivers en client software van uw draadloze netwerkkaart. Waarom zie ik geen wifi-netwerken? Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld . Probeer eerder opgeslagen wifi-netwerken te verwijderen , zoek en maak opnieuw verbinding. Probeer een tijdelijk netwerk op te zetten met een mobiele telefoon, een ander apparaat (met de hotspotfunctie) of een draadloze router.

Men kan zich ook afvragen: waarom blijft mijn wifi niet verbonden?

Men kan zich afvragen: waarom blijft mijn wifi niet verbonden?
Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom uw wifi niet verbonden blijft. Een mogelijke reden is dat uw router kan zijn ingesteld op een energiebesparende modus die wifi kan uitschakelen wanneer er gedurende een periode geen activiteit is. Een andere mogelijke reden is dat uw wifi-signaal te zwak is om een verbinding in stand te houden. Als u zich op een locatie bevindt met veel interferentie, zoals in de buurt van andere wifi-netwerken of apparaten die elektromagnetische velden uitzenden, kan dit er ook voor zorgen dat uw verbinding wegvalt. Dienovereenkomstig, wat is een datakaart? Een datakaart is een geheugenkaart waarop gegevens worden opgeslagen. Datakaarten worden gebruikt in elektronische apparaten zoals digitale camera's, camcorders, MP3-spelers en computers. Datakaarten zijn er in verschillende maten en capaciteiten. De meest voorkomende gegevenskaarten zijn Secure Digital (SD)-kaarten, CompactFlash (CF)-kaarten en Memory Stick (MS)-kaarten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat dit betreft, wat verbruikt het meeste data?

Zo controleer je snel je dataverbruik

Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app'; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen. Onder de grafiek zie je welke apps het meeste data verbruiken.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik met mijn smartphone op internet? Mobiel internet instellen voor Google Android 9:

  • Veeg van onder naar boven over het scherm en tik op 'Instellingen'.
  • Scroll naar beneden en tik op 'Netwerk en internet'.
  • Tik 'Datagebruik'.
  • Tik op het schuifje naast 'Mobiele data'.
  • Je maakt nu direct verbinding met het mobiele netwerk van je provider.

Hoe verbind je wifi met iPhone?

Verbinding maken met een wifinetwerk

  1. Ga in het beginscherm naar 'Instellingen' > 'Wifi'.
  2. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken.
  3. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken.
Hoe gebruik ik mijn iPhone als hotspot? Om de gegevensverbinding van uw iPhone te delen, gaat u naar Instellingen > Cellulair > Persoonlijke hotspot of Instellingen > Persoonlijke hotspot. Als u de optie voor Persoonlijke hotspot niet ziet, neem dan contact op met uw provider.
Zorg ervoor dat Persoonlijke hotspot is ingeschakeld.
Als u een Wi-Fi-only toestel hebt, kunt u het verbinden met Personal Hotspot met Wi-Fi. Als u een mobiel datatoestel hebt, kunt u het met USB met Personal Hotspot verbinden.
Verbinden met Wi-Fi
Ga op je iPhone naar Instellingen > Persoonlijke hotspot. Open Persoonlijke hotspot en tik op het Wi-Fi-wachtwoord.
Maak op je andere toestel verbinding met het Wi-Fi-netwerk. Ga naar Instellingen > Persoonlijke hotspot om de naam van het netwerk te vinden.
Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u het Wi-Fi-wachtwoord van uw iPhone in.
Verbinden met USB
Ga op je iPhone naar Instellingen > Persoonlijke hotspot.
Verbind je iPhone met je andere apparaat met de USB-kabel die bij je iPhone is geleverd.
Als u "Gebruik mobiele verbinding" ziet, tikt u erop om het in te schakelen.

Hoe zet je Gegevensbesparing uit?

Om Gegevensbesparing uit te schakelen, gaat u naar de app Instellingen van uw telefoon en tikt u op Gegevensgebruik. Tik vervolgens op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm en tik op Instellingen. Zet ten slotte de schakelaar "Gegevensbesparing" in de stand Uit.

Door Rochette

Vergelijkbare artikelen

Heb je internet nodig voor PS4? :: Hoe internet op laptop via mobiel?
Handige links