Huis > H > Heeft Sonos Internet Radio?

Heeft Sonos internet radio?

De internet radio functie staat voorgeprogrammeerd in de Sonos app. Hierdoor heb je direct toegang tot duizenden radio stations van over de hele wereld, inclusief gearchiveerde shows en podcasts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe speel je radio af op Sonos?

Radio via Sonos luisteren via de app

Als jij een Sonos speaker in je smart home hebt staan, is de kans groot dat je ook gebruik maakt van de Sonos app. Daar ontdek je de mogelijkheid voor internet radio. Selecteer daar simpelweg het radio station wat jij wil luisteren en laat je Sonos speaker deze zender afspelen.
Hoe krijg ik Grand Prix radio op Sonos? Via de app van gp radio kan je zorgen voor vertraging van het geluid waardoor het beeld en geluid synchroon loopt. Via de app kan je echter geen verbinding met de Sonos apparatuur, dus moet het via een aparte Bluetooth box. Met een iPhone zou je GP Radio moeten kunnen Airplayen.

Is Sonos radio gratis?

Ja, Sonos radio is gratis. Je hebt toegang tot verschillende radiostations en podcasts zonder een maandelijks bedrag te betalen. Sommige stations en podcasts vereisen echter een betaald abonnement. Kun je Sonos gebruiken zonder internet? Ja, u kunt Sonos gebruiken zonder internet; u zult echter beperkt zijn tot het afspelen van lokale inhoud die op uw apparaat is opgeslagen. Als u muziek van online diensten wilt streamen, moet u uw Sonos-systeem op internet aansluiten.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Hoe sluit ik mijn Sonos aan op wifi?

Hieronder lees je hoe je jouw Sonos speaker installeert in 10 stappen.

  1. Stap 1: sluit de speaker aan.
  2. Stap 2: open de app.
  3. Stap 3: klik op nieuw systeem installeren.
  4. Stap 4: sta automatische detectie toe.
  5. Stap 5: kies de speaker.
  6. Stap 6: verbind de speaker met je thuisnetwerk.
  7. Stap 7: verbinding met het thuisnetwerk.
Men kan zich ook afvragen: kan ik ook radio luisteren via spotify? Spotify radio beluisteren

Ga naar een artiest, album, afspeellijst of nummer. Klik of tik op Naar artiestenradio, Naar Playlistradio of Naar nummerradio, afhankelijk van wat u hebt opgezocht. Klik op de afspeelknop onderin om de muziek te starten. Bevalt een nummer niet, klik dan op de titel van een ander nummer.

Hoe kan ik radio luisteren via soundbar?

Op de meeste provider decoder kastjes zit een audio uitgang (soms Optisch, soms Aux). Als er ook een Optische of Aux aansluiting op jouw soundbar zit kun je de audio los aansluiten. Zo kun je de tv uitzetten, de decoder aanlaten op radio, en radio luisteren via de soundbar zonder het scherm te activeren. Dienovereenkomstig, wat kost sonos radio? Aangenomen dat je vraagt naar de prijs van de Sonos Radio service:
Sonos Radio is gratis te gebruiken met advertenties, of u kunt zich abonneren op Sonos Radio HD om advertentievrij luisteren en audio van hogere kwaliteit te krijgen voor $ 4,99/mo.

Hoe kan ik Grand Prix Radio streamen?

Er zijn een paar manieren om Grand Prix Radio te streamen. Eén manier is om naar de website http://www.grandprixradio.com te gaan en op de "Listen Now" knop te klikken. Dit zal een nieuw venster openen waar je kunt kiezen welke speler je wilt gebruiken om naar het radiostation te luisteren. Een andere manier om Grand Prix Radio te streamen is door de TuneIn Radio app te downloaden voor je mobiele apparaat en te zoeken naar "Grand Prix Radio." Zodra je het station hebt gevonden, kun je het toevoegen aan je favorieten zodat je het later gemakkelijk terug kunt vinden.

Door Ellingston

Vergelijkbare artikelen

Kan je F1 op de radio luisteren? :: Welke UTP kabel heb ik nodig?
Handige links