Huis > H > Hoe Zet Je Aankondigingen Uit?

Hoe zet je aankondigingen uit?

'Berichten aankondigen met Siri' uitschakelen

  1. Open de instellingen op je iPhone en kies Meldingen;
  2. Selecteer Berichten aankondigen met Siri;
  3. Je kunt nu de functie voor alle apps uitschakelen door de schakelaar bovenaan naast Berichten aankondigen met Siri uit te schakelen.

Lees verder

Dus, hoe virus verwijderen agenda iphone?

Agendaspam verwijderen op een iPhone met iOS 14.6 of hoger

  1. Open de Agenda-app.
  2. Tik op de ongewenste agenda-activiteit.
  3. Tik op 'Zeg abonnement op deze agenda op' onderaan het scherm.
  4. Tik op 'Meld me af' om te bevestigen.
Mensen vragen ook: wat betekent je iphone loopt gevaar? De melding geeft je bijvoorbeeld de boodschap dat je iPhone beveiligd moet worden en toont een url naar important-notice.com website. In de omschrijving is te lezen dat je iPhone risico loopt en je het beste je gegevens kunt beschermen met de Norton Security iOS-app.

Wat is Strookstijl iPhone?

De Strip Style iPhone is een nieuw type iPhone met een doorzichtige strip die over de achterkant van de telefoon loopt. Deze strip licht op wanneer je een melding ontvangt, en je kunt er ook je muziek mee bedienen of een foto mee maken. Je kunt ook vragen wat is kondig meldingen aan? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Aankondigingen zijn typisch meldingen die worden verzonden om iets aan te kondigen, zoals een nieuw product of een nieuwe dienst. De term kan echter ook verwijzen naar elk type kennisgeving, zoals een herinnering of een update.

Kun je Siri een andere naam geven?

Je kunt Siri je aan laten spreken met een andere naam als je dat wilt. Open Siri en houd de Home-knop ingedrukt. Zeg "From now on, call me naam." Siri zal de naam voor je bevestigen. Dit wijzigt de vermelding van je "bijnaam" in je persoonlijke contactgegevens. Dus, hoe krijg ik ongewenste meldingen uit mijn agenda? ongewenste agenda meldingen

Je verwijdert ze namelijk als volgt:

  1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op 'Contacten'.
  3. Tik op 'Accounts'
  4. Hier staan de agenda's met abonnement. Tik hierop.
  5. Tik op de agenda die je wilt verwijderen.
  6. Tik helemaal onderaan in het scherm op 'Verwijder account'.

Hoe kan je zien dat je een virus hebt?

Je kunt malware op je telefoon opsporen met antivirus-apps. Goede gratis varianten die dat doen zijn de apps van AVG, Kaspersky, Avast en Bitdefender. Deze scannen je telefoon op verdachte apps en programma's. Perfect om malware en virussen op je telefoon op te sporen. Mensen vragen ook: hoe weet ik of ik een virus op mijn iphone heb? Er zijn een paar manieren om te zien of uw iPhone een virus heeft. De eerste manier is om te zoeken naar ongewone activiteit op je telefoon. Dit kunnen dingen zijn als onverwachte pop-ups, nieuwe apps die je niet hebt geïnstalleerd, of veranderingen aan je beginscherm. Als u een van deze dingen opmerkt, is het een goed idee om een virusscan op uw telefoon uit te voeren.
Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén optie is het downloaden van een virusscan-app uit de App Store. Er zijn een paar verschillende om uit te kiezen, dus zoek er een waar u zich goed bij voelt. Zodra u de app hebt gedownload, voert u een scan van uw telefoon uit. Als de app virussen vindt, verwijdert hij ze voor u.
Een andere optie is het gebruik van een website als VirusTotal.com. Deze website scant uw iPhone op virussen en geeft u een rapport van de gevonden virussen.
Als u nog steeds niet zeker weet of uw iPhone een virus heeft, kunt u er altijd mee naar de Apple Store gaan. De Genius Bar kan u helpen een diagnose te stellen en u eventueel van het virus af te helpen.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als ik mijn iphone herstel?

Wanneer u uw iPhone herstelt, worden al uw gegevens en instellingen gewist. Dit omvat uw contacten, foto's, tekstberichten en alle andere gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen. Als u een back-up van uw gegevens hebt, kunt u deze terugzetten op uw iPhone nadat het herstelproces is voltooid.

Door Stoneman

Wat is McAfee virus? :: Hoe zet ik iPhone configuratie assistent aan?
Handige links