Huis > W > Wat Wil Ip68 Zeggen?

Wat wil IP68 zeggen?

IP68 houdt in dat je smartphone volledig waterdicht is tot de door de fabrikant aangegeven omstandigheden. Kijk dit dus goed na voordat je een duik in het zwembad neemt. Bij Samsung toestellen wordt je smartphone beschermd tot 1,5 meter diepte voor maximaal 30 minuten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat wil comprimeren zeggen?

Door de grootte van een bestand te verkleinen, zal het minder ruimte innemen.

Kan IP65 tegen regen?

Armaturen met een IP65 waarde hebben een bescherming tegen: Elke vorm van stof (dus stofdicht) Vocht zoals regen, spuiten door bijvoorbeeld een tuinslang of hogedrukreiniger* wanneer dit maximaal 12,5 liter per minuut* is. Welke IP is waterdicht? Soorten IP klasse

IP55 is spuitwaterdicht. IP65 is stofdicht en kan tegen waterstralen. IP66 is waterdicht en is stofbestendig. IP67 is waterdicht en stofdicht.

Men kan zich ook afvragen: wat is ip23?

IP23 is een aanduiding voor elektrische apparatuur die beschermd is tegen stof en water. De "23" geeft aan dat de apparatuur tot een bepaald niveau beschermd is tegen water. IP23-bescherming wordt meestal gebruikt voor apparatuur die zich buiten of in een natte omgeving bevindt. Dienovereenkomstig, welke ip waarde voor buiten? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke toepassing en locatie. In het algemeen wordt echter een IP-waarde voor buiten van ongeveer 3-5 als goed beschouwd, waarbij waarden onder 3 wijzen op een slechte bescherming en waarden boven 5 op een uitstekende bescherming.

Gerelateerde artikelen

Wat wil 🙌 zeggen?

Het mes wordt gebruikt voor het snijden van groenten, fruit en westers voedsel. Het is mogelijk voor je vrienden om de betekenis van gebroken hart over te brengen. Het wordt soms beschouwd als gestoken.

Vervolgens, wat betekent waterdicht tot 5 atm?

5 ATM, 5 Bar, 50 meter

Met dit horloge kun je zwemmen aan het wateroppervlak en douchen, mits je het horloge geen grote temperatuurverschillen later doormaken. Het horloge kan echter niet tegen hoge waterdruk, dus houd het niet om als je gaat duiken of snorkelen.
Dienovereenkomstig, wat houdt ip65 in? IP65. Een lampen met deze code zijn stofdicht, bieden volledige beveiliging tegen spanning voerende voorwerpen en beschermen tegen waterstralen. Ook verlichting met IP65 zijn zeer geschikt voor de badkamer.

Wat is IP67 certificering?

IP67: Dompeldicht

Kies je voor een smartphone met IP67, dan kun je er vanuit gaan dat deze volledig bestand is tegen water en stof. Smartphones met IP67 worden ook wel 'dompeldicht' genoemd. Dit wil zeggen dat ze maximaal een half uur tot één meter diepte onder water overleven.
Je kunt ook vragen wat is verschil tussen ip44 en ip65? IP44 en IP65 zijn beide internationale beschermingsklassen die aan elektrische behuizingen worden toegekend om hun beschermingsniveau tegen vaste voorwerpen en water aan te geven. IP44 is een lager beschermingsniveau dan IP65, wat betekent dat het bescherming biedt tegen voorwerpen met een diameter tot 1 mm (zoals gereedschap en draden) en spatwater uit alle richtingen. IP65-behuizingen zijn volledig stofdicht en beschermd tegen waterstralen onder lage druk uit alle richtingen.

Je kunt ook vragen wat is spatwater dicht?

Spatwaterdicht verwijst naar iets dat bestand is tegen schade als er water op spat. Het is niet waterdicht, dus niet bestand tegen onderdompeling in water.

Door Keller Dubrey

Vergelijkbare artikelen

Welke IP voor overkapping? :: Wat is IP67 certificering?
Handige links