Huis > W > Wat Te Doen Als Een App Crasht?

Wat te doen als een app crasht?

alsappapp crasht

Let op: Alle gegevens die in deze app zijn opgeslagen, worden gewist.

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Apps. Alle apps.
  3. Tik op de app.
  4. Tik op Verwijderen. OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe moet je een iPad installeren?

Uw iPhone, iPad of iPod touch configureren

  1. Schakel het apparaat in.
  2. Gebruik 'Begin direct' als u een ander apparaat hebt.
  3. Activeer het apparaat.
  4. Configureer Face ID of Touch ID en maak een toegangscode aan.
  5. Zet de informatie en de gegevens terug of zet deze over.
  6. Log in met uw Apple ID.
Dienovereenkomstig, kan mijn ipad niet meer ontgrendelen? Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, moet u een computer gebruiken om uw iPad in de herstelmodus te zetten. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen, inclusief uw toegangscode, verwijderd, zodat u de iPad opnieuw kunt configureren.

Hoe kom je bij begin direct iPhone?

Er zijn twee manieren om je iPhone direct te starten: met de thuisknop of met Siri.
Om uw iPhone rechtstreeks met de Home-knop te starten, houdt u de Home-knop enkele seconden ingedrukt. Wanneer de Siri-interface verschijnt, laat u de thuisknop los.
Om uw iPhone rechtstreeks met Siri te starten, zegt u "Hé Siri" of "Hé, Siri". Siri zal je dan vragen wat je nodig hebt. Wat moet je doen als je iPad vanzelf dingen doet? Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor dit probleem:
1. Een softwarefout: Soms kan een softwarefout ervoor zorgen dat uw iPad zich onregelmatig gedraagt. Als dit het geval is, kan een herstart van uw iPad het probleem verhelpen. Om uw iPad opnieuw op te starten, houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar Uit" verschijnt. Zodra uw iPad is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
2. Een hardwareprobleem: Als uw iPad zich na het opnieuw opstarten nog steeds onregelmatig gedraagt, kan er een hardwareprobleem zijn dat het probleem veroorzaakt. In dit geval moet u uw iPad naar een Apple Store of een erkende Apple-serviceprovider brengen voor een verdere diagnose en reparatie.
3. Een probleem met een app: Als uw iPad zich alleen onregelmatig begint te gedragen wanneer u een bepaalde app gebruikt, kan er een probleem zijn met die app. Probeer de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren om te zien of dat het probleem verhelpt. Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dus, hoe lang duurt ipad herstelmodus?

Uw computer probeert de software opnieuw te installeren zonder uw gegevens te wissen. Wacht tot uw computer de software voor uw iPad heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en uw iPad het scherm van de herstelmodus verlaat, wacht u tot het downloaden is voltooid en herhaalt u vervolgens stap 3. Bovendien, hoe haal je activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Dit in overweging nemend, wat is de beperkingscode ipad?

Het is belangrijk dat je een toegangscode kiest en deze goed onthoudt, hiermee kun je namelijk altijd de beperkingen wijzigen, (tijdelijk) opheffen of toch bepaalde content downloaden. Wanneer je de code kwijt bent moet je de iPad of iPhone volledig herstellen. Men kan zich ook afvragen: kun je een ipad gebruiken zonder apple id? Als u een iPad hebt die nieuw is gekocht, wordt tijdens het eerste installatieproces waarschijnlijk om een Apple ID gevraagd. U kunt echter een Apple ID aanmaken zonder creditcardgegevens te verstrekken, wat betekent dat u een iPad kunt gebruiken zonder Apple ID. Zodra u uw iPad zonder Apple ID hebt ingesteld, kunt u nog steeds gratis apps uit de App Store downloaden en veel van de ingebouwde Apple apps gebruiken. U zult echter beperkt zijn in wat u kunt doen zonder Apple ID, aangezien u geen toegang hebt tot iCloud-diensten of aankopen kunt doen in de App Store.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Wanneer u uw telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden al uw persoonlijke gegevens van de telefoon gewist. Hieronder vallen alle bestanden die u op de telefoon hebt opgeslagen en alle apps die u hebt geïnstalleerd. Je telefoon wordt teruggezet naar hoe hij was toen je hem kocht.

Door Stoeber

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPad uitzetten als touchscreen niet werkt? :: Hoe kan ik de iPad resetten?
Handige links