Huis > H > Hoe Kun Je Je Flits Minder Fel Maken?

Hoe kun je je flits minder fel maken?

Met je camera op de P-stand en je flitser op TTL kan je eigenlijk weinig gebeuren. Je camera meet het beschikbare licht, kiest een bruikbare iso-waarde, diafragma en sluitertijd en schakelt je TTL-flitser bij. Als er weinig licht is zal je camera kiezen voor een hoge iso-waarde, anders gaat het flitslicht overheersen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe zet ik mijn telefoon uit iPhone?

Een iPhone herstarten

  1. Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
Je kunt ook vragen wat moet je doen als je camera zwart is? Als je iPhone camera niet werkt, zit het probleem vaak in de camera-app. Het beeld is dan meestal zwart. Probeer in dat geval de app volledig af te sluiten en deze opnieuw op te starten. Je doet dit door de appkiezer te openen en hier de camera-app naar boven weg te vegen.

Welke iPad heeft een flitser?

De iPad 2, iPad 3 en iPad 4 hebben allemaal een flitser. Daarvan, hoe zet ik mijn zaklamp aan? Er zijn meestal een paar verschillende manieren om een zaklamp aan te zetten. De meest gebruikelijke manier is door op de aan/uit-knop van de zaklamp te klikken. Deze bevindt zich meestal aan de bovenkant of zijkant van de zaklamp. Sommige zaklampen hebben een schakelaar die je moet verschuiven om de lamp aan te zetten. Andere hebben een knop die u moet draaien om de lamp aan te zetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe vind ik de zaklamp?

Voor Android is dat bijvoorbeeld Zaklamp, op iOS kan dat Torch zijn en voor Windows Phone bestaat de app Flashlight-X. Alle drie zijn ze gratis te verkrijgen in hun respectievelijke app-winkels: de App Store, Play Store en Marketplace. Dienovereenkomstig, waar zit het lampje op mijn mobiel? Ga naar de Instellingen van je telefoon. Tik nu op Display. Zoek naar LED-indicator. Indien nodig verplaatst de schuifknop om deze aan te schakelen.

Hoe kan ik mijn chromecast resetten?

Vanaf het Chromecast-apparaat

  1. Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen.
  2. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Hoe kan ik mijn iPad resetten? Als u uw iPad wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, moet u naar de app Instellingen gaan en vervolgens Algemeen selecteren. Onderaan de pagina Algemene instellingen zal er een Reset-optie zijn. Als u deze optie selecteert, verschijnt er een menu met verschillende soorten resets die u op uw iPad kunt uitvoeren. Kies de optie "Alle inhoud en instellingen wissen" om uw iPad volledig te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik mijn telefoon reboot?

Als u uw telefoon opnieuw opstart, wordt deze uitgeschakeld en vervolgens weer ingeschakeld. Dit kan handig zijn als uw telefoon bevroren is of niet meer reageert, of als u het geheugen van uw telefoon wilt wissen.

Door Charline Dotterer

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone is even groot als 6S? :: Waarom knippert mijn iPhone?
Handige links