Huis > H > Hoe Werkt Airplay Op Lg Tv?

Hoe werkt AirPlay op LG tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

En nog een vraag, heeft een lg tv airplay?

LG heeft ervoor gekozen om diverse modellen te voorzien van AirPlay 2. Deze series bieden ondersteuning voor AirPlay: LG OLED (2018 en nieuwer) LG SuperUHD SK 9, 8 Series (2018 en nieuwer) Hoe verbind ik mijn iPhone met LG tv? Zorg ervoor dat je iPhone en LG TV met hetzelfde Wi-Fi-netwerk verbonden zijn. Gebruik je afstandsbediening op “LG Content Store” te openen, waarna je de TV & Cast kunt vinden aan de rechterkant van het scherm. Configureer de app op TV door het IP-adres dat getoond wordt op je iPhone in te geven.

Dienovereenkomstig, hoe zet je airplay beeldscherm aan?

1. Zorg ervoor dat uw tv aan staat en verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw iPhone, iPad of iPod touch.
2. Open Control Center:
- Op een iPhone X of later, of een iPad met iOS 12 of later, veeg je naar beneden vanuit de rechterbovenhoek van het scherm.
- Op een iPhone 8 of eerder, of een iPad met iOS 11 of eerder, veeg je omhoog vanaf de onderste rand van het scherm.
3. Tik op het AirPlay-pictogram .
4. Selecteer uw tv in de lijst.
5. Voer desgevraagd het wachtwoord voor uw tv in.
6. Om het streamen te stoppen, tikt u in de app waarvan u streamt en vervolgens op uw iPhone, iPad of iPod touch in de lijst. Hoe kan ik streamen naar LG Smart TV? Er zijn een paar verschillende manieren om te streamen naar LG Smart TV. Eén manier is om de LG SmartShare app te gebruiken. Met deze app kun je content van je mobiele apparaat of computer delen naar je LG Smart TV. Een andere manier is om een streamingdienst zoals Netflix of Hulu te gebruiken. Ten slotte kunt u ook een fysieke HDMI-kabel gebruiken om uw apparaat rechtstreeks op uw tv aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dit in overweging nemend, hoe casten naar lg smart tv?

Als je de Mirror voor LG App gedownload hebt, bekijk je YouTube rechtstreeks op TV via je WiFi verbinding.

  1. Open de LG cast app op je apparaat.
  2. Kies de LG TV waarop je wilt kijken.
  3. Open YouTube of een andere website in je browser.
  4. Klik op play en bekijk de video op je TV!
Dienovereenkomstig, welke tv's hebben airplay? De Apple TV app gebruik je op Samsung smart tv's uit 2019 en nieuwer. Samsung is daarnaast één van de weinige tv merken waarop je AirPlay 2 gebruikt.

Waar zit AirPlay op tv?

Open de foto of video die je wil streamen naar je tv in de Foto's-app; Tik op het deel-icoontje linksonder en scrol naar beneden; Kies voor 'AirPlay' en tik op het gewenste apparaat waar je naar wil streamen. Welke AirPlay heb ik? Er zijn twee soorten AirPlay: AirPlay 1 en AirPlay 2. AirPlay 2 is de nieuwste versie en is beschikbaar op sommige nieuwere modellen van Apple TV, HomePod, iPhone, iPad, iPod touch en Mac. AirPlay 1 is beschikbaar op oudere modellen van Apple TV, HomePod, iPhone, iPad, iPod touch en Mac.

Mensen vragen ook: waarom doet mijn airplay het niet?

Er zijn een aantal redenen waarom Airplay niet werkt. Het eerste wat je moet controleren is of je apparaat wel Airplay ondersteunt. Airplay werkt alleen op bepaalde Apple-apparaten, zoals de iPhone, iPad, iPod touch en Mac. Als je apparaat Airplay ondersteunt, controleer dan of je de meest recente software hebt. Airplay werkt ook alleen als je apparaat verbonden is met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV of ander Airplay-apparaat.

Door Graybill Ercolano

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet streamen naar tv? :: Hoe installeer ik een app op mijn LG Smart TV?
Handige links