Huis > H > Hoe Lang Gaat Een Samsung Batterij Mee?

Hoe lang gaat een Samsung batterij mee?

Hoe lang gaat de batterij van een smartphone echt mee? Het aantal ladingen dat een smartphone-batterij meegaat ligt gemiddeld genomen tussen de 500 en 1500 ladingen. En uiteraard zult u zo dicht mogelijk bij de 1500 willen komen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoeveel kost het om een iPhone batterij te vervangen?

Je kunt je iPhone batterij door Apple zelf laten vervangen. De batterijvervangingsservice voor de iPhone die Apple aanbiedt kost €101,10 en €12,10 aan verzendkosten. Vervanging van de accu door Apple zelf kost dus in totaal €113,20. Voordeel is wel dat de garantie van je toestel hierbij behouden blijft. Wat kost batterij vervangen iPhone se? Mocht het zo zijn dat je iPhone SE batterij vervangen moet worden, dan kun je rekenen op een bedrag van €39,90.

Hoeveel kost een nieuwe iPhone batterij?

De prijs van een nieuwe iPhone batterij hangt af van het model van de iPhone. iPhone batterijen variëren in prijs van 29 tot 79 dollar. Hoe lang gaat 4000mah mee? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het type apparaat, het stroomverbruik van het apparaat en de capaciteit van de batterij. Over het algemeen gaat een 4000mAh batterij ongeveer 8 uur mee op een apparaat met een laag stroomverbruik. Op een apparaat met een hoog stroomverbruik kan de batterij echter maar ongeveer 4 uur meegaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoelang gaat een powerbank van 5000 mAh mee?

In theorie kan de smartphone met behulp van de powerbank twee keer volledig worden opgeladen (5000:2500=2). Tijdens het opladen verbruikt de smartphone wat energie. In de praktijk kan de batterij met deze powerbank dus geen 2 keer maar ongeveer 1.8 keer worden opgeladen. Dienovereenkomstig, hoe vaak opladen met 20000 mah? Koop je een 10.000mAh powerbank, dan kun je 10.000:1960=5,1 dus afgerond 5 keer jouw iPhone 7 opladen. Heb je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S7 met een batterijcapaciteit van 3000mAh en een powerbank met 20.000mAh? Dan kun je 20.000:3000=6,6 keer jouw telefoon opladen met desbetreffende powerbank.

Welke iPhone heeft de beste batterij?

De iPhone 13 Pro Max is met afstand de iPhone met de beste batterijduur. In onze tests was dat ook de ervaring: met één lading hielden we het vaak wel twee volle dagen uit. Ook de accu van de iPhone 11 (Pro) en andere iPhone 12-modellen houden het lang vol: meestal zo'n anderhalve dag. Daarvan, wat is goed voor je batterij? Er zijn een paar dingen die goed zijn voor je batterij:
1. Opgeladen houden - Een batterij gaat langer mee als hij opgeladen blijft. Wanneer een batterij namelijk ontladen wordt, ondergaat hij een chemische reactie die de batterij na verloop van tijd kan aantasten.
2. Koel houden - Een batterij gaat ook langer mee als hij koel wordt gehouden. Dit komt omdat de chemische reactie die optreedt wanneer een batterij wordt ontladen, warmte genereert, die de batterij na verloop van tijd ook kan aantasten.
3. Schoonhouden - Een batterij gaat ook langer mee als hij schoon wordt gehouden. Dit komt doordat vuil en andere verontreinigingen zich op de batterij kunnen ophopen, waardoor deze voortijdig ontlaadt.

Dienovereenkomstig, wat helpt echt om je batterijduur te verlengen smartphone?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de levensduur van de batterij van uw smartphone te verlengen. Eén ding dat u kunt doen is ervoor zorgen dat de helderheid van uw scherm zo laag mogelijk is. U kunt ook onnodige apps of functies die u niet gebruikt uitschakelen. U kunt ook apps sluiten die u niet gebruikt. Zorg er tot slot voor dat je telefoon is bijgewerkt naar de nieuwste softwareversie, omdat dit vaak de levensduur van de batterij ten goede komt.

Door Lattimer

Vergelijkbare artikelen

Hoe gaat je telefoon batterij het langst mee? :: Wat is een goede batterij capaciteit?
Handige links