Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Is Geblokkeerd?

Wat moet je doen als je telefoon is geblokkeerd?

Simkaart geblokkeerd: zo deblokkeer je hem. Als je simkaart is geblokkeerd, vraagt je smartphone om een pukcode. Vaak kun je de pukcode vinden in het pakketje waar je simkaart destijds ook in zat. Je hoeft dit pakketje overigens niet per se te bewaren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe kan mijn iPhone geblokkeerd zijn?

Als je meermaals de verkeerde toegangscode invoert op een iPhone, wordt de iPhone tijdelijk vergrendeld en moet je een paar minuten wachten. Voer je nogmaals een verkeerde pincode in, dan wordt de iPhone geblokkeerd en verschijnt er een melding. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je iphone niet beschikbaar is? Dit doet u als volgt:

  1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.
  3. Gebruik de kabel die bij uw iPhone is geleverd om deze aan te sluiten op uw computer.
  4. Wacht terwijl uw computer uw iPhone detecteert en activeert:

Hoe zet je iPhone in herstelmodus?

Om je iPhone in herstelmodus te zetten, volg je deze stappen:
1. Sluit je iPhone met een Lightning-kabel aan op je computer.
2. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt.
3. Blijf de knoppen ingedrukt houden totdat de uitschakel-schuifbalk verschijnt.
4. Sleep de schuifregelaar om je iPhone uit te schakelen.
5. Nadat uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de zijknop opnieuw ingedrukt totdat u het scherm Verbinden met iTunes ziet.
Als u het Apple-logo ziet, betekent dit dat uw iPhone normaal is opgestart en zich niet in de herstelmodus bevindt. Als u het connect to iTunes-scherm ziet, betekent dit dat uw iPhone zich in de herstelmodus bevindt. Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes? Er zijn een paar manieren om een iPhone te deblokkeren zonder iTunes. Eén manier is het gebruik van een tool van derden zoals iMyFone LockWiper. Deze tool kan u helpen het vergrendelingsscherm van uw iPhone te verwijderen zonder dat u een wachtwoordcode nodig hebt. Een andere manier is om iCloud te gebruiken om het vergrendelingsscherm te verwijderen. Als u een iCloud-account aan uw iPhone hebt gekoppeld, kunt u de functie "Zoek mijn iPhone" gebruiken om het vergrendelingsscherm te verwijderen. Ten slotte kunt u uw iPhone ook een fabrieksreset geven om het vergrendelingsscherm te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Hoe simkaart ontgrendelen Samsung? Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Hoe kom je in een telefoon zonder code?

Hoe werkt het?

  1. Houd de startknop of de vergrendelknop ingedrukt totdat Siri verschijnt.
  2. Vraag Siri hoe laat het is.
  3. Wanneer Siri de tijd weergeeft, klik je op de afbeelding van de klok.
  4. Hierdoor wordt het scherm Wereldklok/Alarm/Stopwatch/Timer weergegeven en vervolgens klik je op de timeroptie.
Men kan zich ook afvragen: hoe iphone herstellen zonder itunes? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone kunt herstellen zonder iTunes. Eén manier is om iCloud te gebruiken. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple waarmee u uw gegevens online kunt opslaan. U kunt iCloud gebruiken om uw iPhone te herstellen door naar Instellingen > iCloud > Opslag & Back-up > Herstellen vanuit iCloud Back-up te gaan.
Een andere manier om uw iPhone te herstellen zonder iTunes is het gebruik van software van derden, zoals iMyFone D-Back. iMyFone D-Back is een gegevensherstelsoftware die u kan helpen uw gegevens te herstellen vanaf uw iPhone, iTunes-back-up of iCloud-back-up.
Tot slot kunt u uw iPhone ook herstellen door hem in de herstelmodus te zetten en vervolgens iTunes te gebruiken om uw gegevens te herstellen. Om dit te doen, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, moet u uw iPhone in herstelmodus door het ingedrukt houden van de Home-knop en de Power-knop op hetzelfde moment. Nadat je iPhone in herstelmodus staat, zie je een bericht in iTunes met de tekst "Er is een probleem met de iPhone waardoor deze moet worden bijgewerkt of hersteld". Klik op de knop "Herstellen" om je iPhone te herstellen.

Dienovereenkomstig, hoe zet je je ipad in herstelmodus?

Dienovereenkomstig, om je iPad in herstelmodus te zetten, moet je hem met een USB-kabel op een computer aansluiten en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, moet je je iPad geforceerd herstarten door tegelijkertijd de Slaap/Wektoets en de Home-toets ingedrukt te houden. Houd beide knoppen ingedrukt totdat u het herstelmodusscherm in iTunes ziet verschijnen. Zodra u het herstelmodusscherm ziet, kunt u de knoppen op uw iPad loslaten. Vanaf daar moet je de aanwijzingen in iTunes volgen om je iPad te herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Door Tessler

Vergelijkbare artikelen

Waarom iPhone kalibreren? :: Hoe koppel ik mijn Apple apparaten?
Handige links