Huis > K > Kan Je Airpods Case Draadloos Opladen?

Kan je AirPods case draadloos opladen?

Om je AirPods op te laden, hoef je ze alleen maar in de draadloze oplaadcase te doen en op een Qi-oplaadmat te leggen. Aan het ledlampje op de voorkant van de case kun je zien dat je AirPods worden opgeladen. En wanneer er geen oplaadmat in de buurt is, kun je opladen via de Lightning‑poort.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je je airpods case kwijt bent?

Als je één van je AirPods of de oplaadcase bent verloren, dan kan je via Apple een los exemplaar ontvangen ter vervanging. Na ontvangst stel je de nieuw ontvangen AirPod of oplaadcase in en kan je weer genieten van draadloos muziek luisteren. Daarvan, kun je airpods opladen zonder doosje? Er is nog een andere manier om je AirPods draadloos op te laden: wat te denken van een powerbank. Tegenwoordig hoeft dit niet meer met kabeltjes, want sommige powerbanks ondersteunen draadloos opladen. Zo ook die van het gerenomeerde merk Anker. Met 10.000 mAh kan je tevens lang vooruit.

Dienovereenkomstig, hoe laad je airpods pro case op?

Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel die bij uw AirPods Pro is geleverd, sluit de hoes aan op een USB-stroomadapter en steek de adapter vervolgens in een stopcontact.
De LED op de voorkant van de hoes wordt wit om aan te geven dat uw AirPods Pro worden opgeladen.
Het duurt ongeveer 2,5 uur om je AirPods Pro van 0% tot 100% op te laden.
Als je een draadloze oplader gebruikt, zorg er dan voor dat je AirPods Pro gecentreerd op de oplader staan. Dus, waarom gaan mijn airpods zo snel leeg? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je airpods zo snel leeglopen:
1. Als je ze gebruikt om naar muziek te luisteren of video's te bekijken, loopt de batterij van de airpods sneller leeg dan wanneer je ze alleen gebruikt voor telefoongesprekken of andere audiodoeleinden. Dit komt omdat bij het afspelen van muziek of video's de airpods constant stroom gebruiken om de audio/video-inhoud te streamen.
2. Een andere mogelijke reden is dat je airpods niet volledig zijn opgeladen. Als je je airpods langere tijd gebruikt zonder ze tussendoor op te laden, zal de batterij uiteindelijk leeglopen.
3. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met de airpods zelf en dat ze niet zo goed een lading vasthouden als zou moeten. In dat geval moet je misschien een vervangend paar airpods aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Men kan zich ook afvragen: welke airpods kunnen draadloos opladen?

Met Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase is gedoe met stekkertjes verleden tijd. De oplaadcase ondersteunt namelijk de Qi standaard, waardoor je het doosje draadloos oplaadt. Met een volle accu gebruik je de AirPods 5 uur lang voor het luisteren van muziek. Kun je je AirPods in een ander doosje doen? Als je een tweedehands AirPod koopt en wil gebruiken, moet je deze in de charging case plaatsen. Door de knop op de charging case ingedrukt te houden, worden de twee AirPods in de charging case met elkaar 'gepaired'.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je airpods case niet opladen?

Verplaats de case als het lampje niet wordt ingeschakeld. Als de case nog steeds niet wordt opgeladen, probeer dan de kabel die is meegeleverd met de case te gebruiken voor het opladen. Kan je een AirPod case terugvinden? Ja, je kunt het AirPod-hoesje weer opnieuw gebruiken. Als je het hoesje wilt opnieuw gebruiken, moet je de AirPods eerst uit het hoesje halen en de batterij van het hoesje opnieuw opladen. Daarna kun je de AirPods weer in het hoesje doen en het hoesje opnieuw gebruiken.

Hoe AirPod case terug vinden?

Als je AirPod-case kwijt bent, kun je deze op verschillende manieren opnieuw ophalen. Ten eerste kun je de app 'Find My iPhone' gebruiken om je case te vinden. Deze app is beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch. Als je 'Find My iPhone' hebt ingesteld op je apparaat, kun je de app gebruiken om je case te vinden. Je kunt ook de website iCloud.com gebruiken om je case te vinden.
Ten tweede kun je de AirPod-case opnieuw ophalen door deze te vervangen. Als je een vervangende case nodig hebt, kun je contact opnemen met Apple Support. Apple Support zal je helpen bij het bestellen van een nieuwe case.

Door Amari Krystek

Vergelijkbare artikelen

Wat is een AirPods case? :: Is het slecht om met AirPods in te slapen?
Handige links