Huis > H > Hoe Verbind Je 2 Verschillende Airpods Met Elkaar?

Hoe verbind je 2 verschillende AirPods met elkaar?

Audio delen via iPhone of iPad

  1. Koppel alvast één paar AirPods of een ondersteunende koptelefoon.
  2. Open het bedieningspaneel.
  3. Tik in het muziekpaneel op het driehoek-icoon met golfjes.
  4. Kies bij 'Koptelefoons' voor 'Deel audio'
  5. Schakel nu het tweede paar AirPods, koptelefoon of oortjes in.
  6. Voltooi de koppeling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Je kunt ook vragen kan je 2 paar airpods verbinden?

Standaard kunnen de iPhone en iPad verbonden zijn met één koptelefoon tegelijkertijd. Dit is vooral onhandig als je samen naar dezelfde muziek wil luisteren of een filmpje wil kijken op een enkel toestel. Maar wist je dat je ook twee sets AirPods tegelijkertijd kan verbinden met één iPhone of iPad. Mensen vragen ook: hoe kan je airpods verbinden met andere airpods? Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Kan je AirPods delen?

Ja, je kunt je AirPods delen met andere mensen. Om dit te doen, moet u uw AirPods in de oplaadhoes doen en vervolgens de instelknop op de achterkant van de hoes ingedrukt houden. Dit zal uw AirPods in de koppelingsmodus zetten, en u kunt ze dan verbinden met de iPhone of iPad van een andere persoon. Mensen vragen ook: kan je 2 bluetooth koptelefoons aansluiten? Ja, het is mogelijk om twee Bluetooth-hoofdtelefoons op hetzelfde apparaat aan te sluiten. Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt. Als u een telefoon of tablet gebruikt, kunt u meestal twee Bluetooth-hoofdtelefoons aansluiten door naar de instellingen van het apparaat te gaan en de optie "Bluetooth" te selecteren. Daar ziet u een lijst met alle beschikbare Bluetooth-apparaten. Selecteer de twee hoofdtelefoons die u wilt aansluiten en ze zouden moeten worden gekoppeld. Als u een computer gebruikt, is het proces vergelijkbaar. Ga naar de "Bluetooth"-instellingen en zoek de twee hoofdtelefoons die u wilt koppelen. Zodra ze zijn gekoppeld, zou u beide hoofdtelefoons tegelijkertijd moeten kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Wat dit betreft, kan je 2 airpods verbinden met 1 macbook?

Vink het vakje Driftcorrectie naast het tweede paar AirPods aan. Ga nu naar het Apple -menu → Systeemvoorkeuren → Geluid en selecteer Apparaat met meerdere uitgangen. Nu wordt de audio van je Mac afgespeeld in beide AirPods-paren of geselecteerde hoofdtelefoons. Best netjes! Kun je meerdere bluetooth apparaten koppelen iPhone? Is het mogelijk om 2 Bluetooth-apparaten met de iPhone te verbinden? Ja, zolang het niet twee audioapparaten tegelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld een Apple Watch en Bluetooth evenals je koptelefoon in Bluetooth, maar bijvoorbeeld niet tegelijkertijd koptelefoons en airpods.

En nog een vraag, kan je ook 1 airpod kopen?

Als een AirPod of de oplaadcase zoekraakt, kunt u een vervangend exemplaar kopen. Uw vervangende product is nieuw. AppleCare+ voor koptelefoons biedt geen dekking voor zoekgeraakte of gestolen AirPods. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. Vervolgens, kun je muziek luisteren met 1 airpod? Ja, dat kan. Er zijn twee manieren om naar muziek te luisteren met een enkel AirPod. Als je AirPods hebt met een H1- of W1-chip, kun je ze automatisch configureren voor stereo- of mono-geluid. Dit kan door naar de instellingen van je iPhone of iPad te gaan en naar "Bluetooth" te zoeken. Klik dan op de i-knop naast je AirPods en kies "Geluidsinstellingen". Hier kun je kiezen tussen "Stereo" en "Mono". Als je AirPods niet zijn uitgerust met een H1- of W1-chip, kun je ze nog steeds configureren voor mono-geluid. Dit kan door naar de instellingen van je iPhone of iPad te gaan en naar "Bluetooth" te zoeken. Klik dan op de i-knop naast je AirPods en kies "Audio-instellingen". Vervolgens kun je kiezen tussen "Stereo" en "Mono".

Wat moet je doen als je AirPods niet meer verbinden?

Als je AirPods niet meer verbinden, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Zorg ervoor dat je AirPods en je iOS-apparaat up-to-date zijn. Je kunt naar de Instellingen app op je apparaat gaan om te zien of er een update beschikbaar is voor je AirPods of je iOS-apparaat.
2. Controleer of je AirPods niet in de verkeerde modus staan. Je AirPods hebben twee verschillende modi: Active Noise Cancellation (ANC) mode en Transparency mode. Als je AirPods in de verkeerde modus staan, kan dit ervoor zorgen dat ze niet goed verbinden met je apparaat.
3. Zorg ervoor dat er geen obstakels zijn tussen je AirPods en je apparaat. AirPods werken het beste als ze direct verbinding kunnen maken met je apparaat, dus zorg ervoor dat er geen muren of andere obstakels tussen hen in staan.
4. Reset je AirPods. Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en je AirPods nog steeds niet verbinden, kan het helpen om ze te resetten. Dit doe je door de achterkant van het oordopje te openen en op de knop te drukken die je ziet.

Door Payton Malstrom

Vergelijkbare artikelen

Hoe werken de AirPods 3? :: Hoe koppel ik mijn AirPods?
Handige links