Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Doen Met Een Ipod Touch?

Wat kun je allemaal doen met een iPod touch?

Klein apparaat van Apple om digitale muziek-, en soms ook videobestanden, af te spelen. Er zijn drie varianten: iPod Touch, iPod Shuffle en iPod Nano. Met de iPod Touch is het ook mogelijk te e-mailen en internetten via wifi.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Bovendien, waar kan ik mijn oude iphone inleveren?

Apple Trade-In

Via Apple Trade-In kun je je oude telefoon inruilen. Als het nog goed werkt, kan het als tweedehands toestel worden verkocht en krijg je als vergoeding een Apple Store-cadeaubon. Je mag elk Apple-apparaat inleveren: bijvoorbeeld je oude iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch.
Men kan zich ook afvragen: wat is de nieuwste ipod? De iPod touch 2019 is de nieuwe mediaspeler van Apple, die jaren na de in 2015 uitgebrachte iPod touch V6 verschijnt. De iPod is officieel verschenen op .

Hoe duur is een iPod?

De kosten van een iPod kunnen variëren afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit. Het meest recente iPod Touch-model begint bij $199 voor het 32GB-model en gaat tot $399 voor het 256GB-model. De iPod Nano en iPod Shuffle beginnen bij respectievelijk 149 en 49 dollar. Trouwens, heeft een ipod bluetooth? De iPod heeft geen ingebouwde Bluetooth-technologie en kan dus geen verbinding maken met Bluetooth-apparaten.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat moet je doen als je iPhone geblokkeerd is en er staat verbind met iTunes?

Via de computer

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.
Men kan zich ook afvragen: waarom zie ik mijn iphone niet in itunes? Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'

Wat dit betreft, hoe synchroniseer ik mijn iphone met itunes?

Materiaal synchroniseren via wifi

Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
Bovendien, wat is de sluimerknop op de iphone? De sluimerknop op de iPhone is een functie waarmee u het begin van uw alarm kunt uitstellen. Als je op de snooze-knop drukt, gaat je alarm over 9 minuten weer af.

Dus, waar zit de sluimerknop?

De sluimertoets is een klein knopje rechtsboven op de wekker. Wanneer u op de sluimertoets drukt, stopt de wekker met rinkelen en gaat het display uit. De wekker gaat over 9 minuten weer af.

Door Jamel Sandling

Vergelijkbare artikelen

Kan ik via Spotify muziek downloaden op een iPod Nano? :: Hoe zet je een iPod nano uit?
Handige links