Huis > W > Wat Kun Je Nog Met Een Ipod?

Wat kun je nog met een iPod?

Wat je nog kunt doen met je oude iPod Classic

  • als externe harde schijf.
  • als back-up voor foto's als je op reis bent (m.b.v. 5-in-1 foto dock connector)
  • audio opname apparaat.
  • spelletjes spelen.
  • en… nog altijd is je iPod Classic een betrouwbare media player.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een iPod?

Amac Apple begint bij Amac - 50 winkels in heel Nederland.

Bovendien, wat is de ipad?

Een iPad is simpel gezegd een mini computer die je kunt bedienen met je vinger op het scherm (Touch screen), en die een formaat heeft dat iets groter is dan een mobiele telefoon. De maker van deze mini computer is Apple. Waarom een iPod kopen? Vroeger kocht je als ouders dan een walkman, en nu kun je dan kiezen voor een iPod Touch. Het kind kan bovendien meer dan vroeger op een Walkman, want het kan alsnog berichten sturen, spellen spelen, foto's maken en andere vormen van entertainment gebruiken.

Daarvan, kan er whatsapp op een ipod?

WhatsApp is een messenger-app waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren via tekst-, audio- en videoberichten. De app is gratis beschikbaar op Android-, iPhone- en Windows Phone-toestellen. Er is geen officiële WhatsApp-app voor iPod-apparaten, maar er zijn een paar manieren om de dienst te gebruiken op een iPod touch.
Eén manier om WhatsApp te gebruiken op een iPod touch is door de app te installeren op een iPhone- of Android-toestel en de webservice van WhatsApp te gebruiken. Hiervoor open je WhatsApp op je telefoon en ga je naar de webpagina van WhatsApp. Scan de QR-code op de pagina met de camera van je telefoon en je kunt WhatsApp gebruiken op je iPod touch.
Een andere manier om WhatsApp op een iPod touch te gebruiken, is door de app op een iPad te installeren. WhatsApp kan op een iPad worden geïnstalleerd door naar de App Store te gaan en te zoeken naar WhatsApp. WhatsApp kan ook op een iPad worden geïnstalleerd door de app te downloaden van de website van WhatsApp. Zodra WhatsApp op je iPad is geïnstalleerd, kun je het gebruiken om te communiceren met WhatsApp-gebruikers op je iPod touch.
De laatste manier om WhatsApp te gebruiken op een iPod touch is door je apparaat te jailbreaken en de app te installeren met behulp van een jailbreak-appwinkel zoals Cydia. Jailbreaking maakt de garantie van je iPod touch ongeldig, dus deze methode mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Mensen vragen ook: kun je muziek van spotify op een mp3 speler zetten? Ja, je kunt muziek van Spotify op een MP3-speler zetten. Je kunt dit doen door de Spotify app te downloaden op je MP3 speler en vervolgens in te loggen met je Spotify account. Zodra je bent ingelogd, heb je toegang tot al je Spotify afspeellijsten en muziek.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel is een oude iPod waard?

Oude Apple producten zijn meer waard dan je denkt. Een iPod mini van de eerste generatie is al te koop voor 2500 dollar en andere iPods kosten honderden of duizenden dollars. Heeft u oude Apple producten in uw bezit? Er is een kans dat u er veel geld mee kunt verdienen.

Dus, wat kost een mp3 speler?

Simpele mp3-spelers en mp3-sticks zijn nu erg goedkoop: bijna alle modellen kosten beduidend minder dan 100 euro. Apparaten in het lagere prijssegment (minder dan 50 euro) zijn doorgaans geschikt voor alledaags gebruik en hebben een lange levensduur. Je kunt ook vragen hoe moet je airpods koppelen aan je iphone? Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'.

Hoe lang bestaat de iPad?

De iPad is een in 2010 geïntroduceerde tablet-pc van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en de iPod touch bevat de iPad een multi-touchscherm, waardoor deze met de vingers is te bedienen. Dit in tegenstelling tot vroegere tablets, die meestal met een stylus werden bediend. Men kan zich ook afvragen: waar komt de naam ipod vandaan? De naam "iPod" is een portmanteau van "internet" en "uitzending". De naam werd gekozen door Apple mede-oprichter Steve Jobs als een verwijzing naar de mogelijkheid van de iPod om toegang te krijgen tot een breed scala van online-inhoud, waaronder muziek, podcasts en video's.

Daarvan, hoe zet ik mijn ipod aan?

Om uw iPod in te schakelen houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt tot het Apple logo verschijnt.

Door Palm

Vergelijkbare artikelen

Wat is een IPS touchscreen? :: Hoe zet ik mijn iPod uit?
Handige links