Huis > W > Wat Verdien Je Als Hacker?

Wat verdien je als hacker?

Werk je 1 tot 4 jaar als gecertificeerd hacker, dan ligt jouw Certified Ethical Hacker salaris rond de 41.000 euro per jaar. Werk je 5 tot 9 jaar als hacker, dan verdien je al snel 56.000 euro per jaar. Heb je meer dan 9 jaar ervaring als hacker, dan kun je zelfs meer dan 80.000 euro per jaar verdienen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Wat kunnen hackers met je adres?

Denk hierbij aan persoonlijke gegevens als je woonadres, namen van familieleden en hun adressen, strafblad, etc. Hackers kunnen deze gegevens gebruiken om je te chanteren, stalken of voor identiteitsdiefstal. Bovendien, hoe komt een hacker bij je binnen? Vaak komen hackers binnen zonder dat u het doorheeft. Een hacker onderneemt in de meeste gevallen niet direct actie. Wanneer zij eenmaal toegang hebben tot het apparaat laten zij een stukje software achter. Software die precies bijhoudt wat u allemaal doet.

Waarom krijg ik mails van iemand anders?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen:
1. U hebt hetzelfde e-mailadres als de andere persoon. Dit is vaak het geval bij algemene e-mailadressen zoals info@ of sales@. Als u beiden dezelfde e-mailprovider gebruikt (bijvoorbeeld Gmail), kunt u een filter instellen om e-mails van de andere persoon automatisch door te sturen naar een ander e-mailadres.
2. De andere persoon staat in uw contactenlijst. Als u een web-based e-maildienst zoals Gmail, Outlook.com of Yahoo Mail gebruikt, kan de andere persoon automatisch aan uw lijst met contactpersonen zijn toegevoegd toen u uw contactpersonen van een andere e-maildienst importeerde. Om te voorkomen dat de andere persoon u e-mailt, kunt u hem blokkeren of uit uw lijst met contactpersonen verwijderen.
3. U bent geabonneerd op dezelfde mailinglijst. Veel bedrijven en organisaties sturen nieuwsbrieven of andere e-mailupdates naar meerdere ontvangers. Als u geabonneerd bent op een mailinglijst waar de andere persoon ook op staat, ontvangt u dezelfde e-mails. Om de e-mails niet meer te ontvangen, kunt u zich afmelden voor de mailinglijst.
4. De andere persoon heeft uw e-mailadres. Dit is vaak het geval bij online registratieformulieren of prijsvragen. Als u uw e-mailadres invoert in een formulier op een website, kan de website uw e-mailadres verkopen of doorgeven aan andere bedrijven. Deze bedrijven kunnen u dan e-mails sturen. Om deze e-mails niet langer te ontvangen, kunt u zich afmelden voor de mailinglijst of de afzender blokkeren. Hoe werkt spoofing? Spoofing doet zich voor wanneer een kwaadwillende zich voordoet als een andere gebruiker of apparaat op een netwerk om toegang te krijgen tot gegevens of systemen. In veel gevallen heeft de gespoofde gebruiker of apparaat meer privileges dan de aanvaller, waardoor hij beveiligingscontroles kan omzeilen of toegang heeft tot gevoelige gegevens.
Er zijn vele manieren om spoofing-aanvallen uit te voeren, maar de meest voorkomende is het gebruik van een vervalst IP-adres. Dit kan worden gedaan door de broncode van een pakket te wijzigen zodat het lijkt alsof het van een vertrouwde host komt, of door een netwerkapparaat te gebruiken waarmee een aanvaller het IP-bronadres van verkeer kan wijzigen.
Een ander veelvoorkomend type spoofing aanval is e-mail spoofing, waarbij de aanvaller e-mails verstuurt die lijken te komen van een legitieme afzender. Dit kan worden gedaan door de Van header van een e-mail te vervalsen, of door een domein te gebruiken dat sterk lijkt op een legitiem domein (bijv. micros0ft.com in plaats van microsoft.com).
Spoofing-aanvallen kunnen moeilijk te detecteren zijn, omdat het vaak om legitieme IP-adressen en domeinnamen gaat. Er zijn echter enkele indicatoren die kunnen worden gebruikt om gespoofed verkeer te detecteren, zoals mismatched reverse DNS entries of ongebruikelijke e-mail headers.

Gerelateerde artikelen

Hoe verdien je geld met een app?

De Apple App Store en de Google Play Store krijgen altijd respectievelijk 30% en 70% van de verkoopprijs.

Daarvan, wat als je op een sms link hebt geklikt?

Let vooral goed op de link in het bericht. Een sms met linkje is sowieso verdacht. Vul nooit inloggegevens of betaalgegevens nadat je op een linkje in een sms hebt geklikt. Mensen vragen ook: is phishing gevaarlijk? Met een dringend bericht proberen ze je vaak naar een website te leiden. Soms ziet die er dezelfde uit als een officiële website. Nepmails zijn ook nog steeds een belangrijke manier om virussen te verspreiden. Vooral ransomware die je persoonlijke bestanden versleutelt is gevaarlijk.

Dus, wat is het gevolg van phishing?

Wat zijn de gevolgen van phishing? De gevolgen van een phishing actie zijn bijvoorbeeld dat je geld gaat missen of dat je een verzoek om losgeld te betalen krijgt voor door de cybercrimineel versleutelde gegevens op je laptop of computer. Bovendien, hoe kom ik aan een e-mailadres? Om een e-mailadres te krijgen, moet u zich aanmelden voor een e-maildienst. Enkele populaire e-maildiensten zijn Gmail, Yahoo Mail en Outlook. Zodra u een e-maildienst hebt gekozen, moet u bij hen een account aanmaken. Meestal moet u daarvoor wat basisinformatie opgeven, zoals uw naam en geboortedatum. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u inloggen en uw e-mailadres gebruiken.

Wat dit betreft, is een ip adres te achterhalen?

Ja, een IP-adres is traceerbaar. Het proces om een IP-adres te traceren wordt "IP-geolocatie" genoemd. IP-geolocatie is het koppelen van een IP-adres aan een geografische locatie. Het is een techniek die wordt gebruikt om de locatie van een computer of ander apparaat op het internet te bepalen.

Door Cliffes

Vergelijkbare artikelen

Wat kan een hacker met mijn e-mailadres? :: Hoe hackers te werk gaan?
Handige links