Huis > W > Wat Is Er Nog Meer Dan Whatsapp?

Wat is er nog meer dan WhatsApp?

Dit zijn enkele alternatieven.

  • Telegram. Eén van de meestgehoorde alternatieven voor WhatsApp is Telegram.
  • Signal. Een goede tweede is Signal, dat zich vooral in de markt zet als het veilige alternatief voor WhatsApp.
  • Snapchat.
  • Surespot.
  • Threema.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Kan iemand meelezen op mijn telefoon?

Android en iPhone

Stalkerware kan op zowel een Android als iPhone worden gezet. Bij Android wordt er een app geïnstalleerd waarmee je de smartphone in de gaten houdt. Door de virusscanner (Play Protect) van de app-winkel Google Play uit te schakelen, kan de stalkerware worden geïnstalleerd.
Kunnen hackers verwijderde WhatsApp berichten terughalen? Zo werkt het: nadat je een verwijderd bericht hebt ontvangen, gooi je de WhatsApp-app van je telefoon. Vervolgens installeer je de app opnieuw. Als het goed is krijg je nu de vraag of je chats wilt herstellen via de reservekopie die is gemaakt.

Is WhatsApp hacken strafbaar?

WhatsApp hacken is strafbaar als de persoon die de daad pleegt de wet overtreedt. Afhankelijk van de aard van de overtreding kunnen de straffen variëren van een waarschuwing tot gevangenisstraf. En nog een vraag, wat zijn je rechten wanneer het gaat om jouw gegevens whatsapp? Als u in de Europese Unie woont, hebt u het recht op toegang tot uw persoonsgegevens, het recht om uw persoonsgegevens te wijzigen, het recht om uw persoonsgegevens te wissen, het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht op gegevensoverdraagbaarheid, het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit en het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Wat is de veiligste chat app?

Met deze 5 apps kun je veilig chatten

  • Zo worden je gesprekken beveiligd.
  • Signal (gratis, voor Android en iOS)
  • Telegram (gratis, voor Android, iOS, Windows Phone en het web)
  • WhatsApp (betaald, voor Android, iOS, Windows Phone en het web)
  • Tor Messenger (gratis, Windows, OS X)
  • Threema (betaald, Android, iOS, Windows Phone)
Vervolgens, wat is het verschil tussen appen en sms en? Sms (short message service) is de oudste manier om berichten te sturen. Deze manier van berichten sturen moet steeds meer inboeten voor apps. Smsen worden verstuurd via het netwerk van je provider en kunnen dus verstuurd worden zonder dat je internet nodig hebt.

Vervolgens, wat is veiliger whatsapp of mail?

Hoe gek het ook klinkt: een bericht versturen via WhatsApp is per saldo veiliger dan per e-mail. Dat komt omdat de inhoud van de berichten is versleuteld (end-to-end-encryptie). Wat moet je doen als je op een phishing link hebt geklikt? Als u op een phishing-link hebt geklikt, moet u het browservenster of tabblad onmiddellijk sluiten. Als u op de link van een e-mail hebt geklikt, moet u ook de e-mail verwijderen. Voer vervolgens een virusscan uit op uw computer met uw antivirussoftware. Ten slotte moet u alle wachtwoorden wijzigen die u op de phishing-website hebt ingevoerd.

Wat is WhatsApp en hoe werkt het?

WhatsApp is een berichtenapp waarmee gebruikers tekst-, audio- en videoberichten kunnen verzenden en ontvangen. Met WhatsApp kunnen gebruikers ook groepen maken en lid worden, en hun locatie met anderen delen. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon om berichten te verzenden en te ontvangen, dus je hebt geen data-abonnement nodig om WhatsApp te gebruiken.

Door Etka Mcmorrow

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik Zoom gratis? :: Waarom is WhatsApp onveilig?
Handige links