Huis > H > Hoe Kun Je Een Zoom Abonnement Opzeggen?

Hoe kun je een Zoom abonnement opzeggen?

Surf naar zoom.us en log in op je account. Klik links in het menu op “Accountmanagement” en dan op “Billing” Bij “Current Plans” vind je je lopende abonnement(en). Klik rechts op “Cancel Subscription”

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

En nog een vraag, hoe zoom je in op windows 10?

Zoomen met het toetsenbord

  1. Klik ergens op het bureaublad van Windows of open de webpagina die u wilt bekijken.
  2. Houd CTRL ingedrukt en druk op + (plusteken) of - (minteken) om objecten op het scherm te vergroten of te verkleinen.
  3. Houd de CTRL-toets ingedrukt om de normale weergave te herstellen en druk vervolgens op 0.
Hoe maak ik een link voor Zoom? Ga naar https://zoom.us/ en maak je account aan met de knop 'Sign up, it's free'. Selecteer onder 'Host a meeting' de optie 'With video on'. Druk op de knop 'Invite' onderin je scherm om een uitnodiging te sturen. Je kunt dan een uitnodigingslink naar je deelnemers sturen.

Hoe moet ik zoomen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om in te zoomen hangt af van de situatie en de apparatuur die u gebruikt. Enkele tips voor het effectief zoomen zijn echter:
- Gebruik indien mogelijk een zoomlens, omdat je dan de meeste controle hebt over de hoeveelheid zoom.
- Als u een camera met vaste lens gebruikt, probeer uzelf dan zo dicht mogelijk bij uw onderwerp te plaatsen voordat u inzoomt.
- Als u inzoomt, maak dan een langzame en rustige beweging om te voorkomen dat u camerabewegingen krijgt.
- Als u helemaal bent ingezoomd, probeer dan een statief of andere steun te gebruiken om uw camera stil te houden.
- Experimenteer met in- en uitzoomen tijdens het fotograferen om de beste composities te vinden. Trouwens, is er een nederlandse versie van zoom? Er is niet specifiek een Nederlandse versie van Zoom, maar Zoom ondersteunt wel Nederlands als taal. U kunt de taal waarin Zoom wordt weergegeven wijzigen door naar Instellingen -> Algemeen -> Taal te gaan. Van daaruit kun je Nederlands als voorkeurstaal selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

Wat dit betreft, waarom werkt zoom niet op mijn laptop?

2: Op een windows laptop: - Ga naar instellingen - Ga naar privacy - Kijk in de lijst bij app-machtigingen bij uw camera/microfoon. o Apps toegang verlenen tot uw microfoon/camera moet aangevinkt staan o In het lijstje met apps moet ZOOM ook aangevinkt staan. Is dit niet het geval vink deze dan aan. Kun je deelnemen aan Zoom zonder account? Een account bij Zoom is niet nodig als u alleen van plan bent om op uitnodiging van iemand anders deel te nemen aan een gesprek. Hieronder leggen we de stappen uit voor het deelnemen aan een gesprek zonder wachtwoord. Daarvoor hebt u alleen de app en een ontvangen linkje nodig.

Waarom heb ik geen beeld bij Zoom?

Als uw Zoom-vergadercamera niet werkt, probeer dan eerst de video te stoppen en vervolgens opnieuw te starten. Zie de pijl omhoog naast de Start video / stop video instelling op de onderste balk en klik erop. Zorg ervoor dat je camera is aangesloten. Verwijder het vinkje bij uw camera en controleer deze opnieuw. Hoe gebruik je Zoom als deelnemer? Er zijn een paar verschillende manieren om als deelnemer aan een Zoom-vergadering deel te nemen. De host kan u een link geven die u kunt volgen om deel te nemen aan de vergadering, of u kunt de ID van de vergadering invoeren in de Zoom-app. Zodra u aan de vergadering deelneemt, kunt u de andere deelnemers zien en horen. U kunt de chatfunctie gebruiken om met de andere deelnemers te communiceren, en u kunt ook uw scherm delen als u iets aan de groep wilt laten zien.

Waar vind ik het handje in Zoom?

Zoom heeft geen handgereedschap.

Door Doralynn Elwell

Vergelijkbare artikelen

Kan Zoom gehackt worden? :: Hoe installeer ik Zoom gratis?
Handige links