Huis > H > Hoe Werkt Een Als Functie?

Hoe werkt een als functie?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"")

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Je kunt ook vragen is waarde excel?

De syntaxis van de functie IS heeft de volgende argument: waarde Vereist. De waarde die u wilt testen. Het argument waarde kan een lege waarde (lege cel), foutwaarde, logische waarde, tekstwaarde, numerieke waarde of verwijzingswaarde zijn, of een naam die verwijst naar een van deze waarden. Dus, is geen tekst excel? Selecteer de bereik cellen die u wilt zoeken. Als u het hele werkblad wilt doorzoeken, klikt u op een cel. Klik op het tabblad Start in de groep Bewerken op Zoeken & Selecterenen klik vervolgens op Zoeken. Voer in het vak Zoeken naar de tekst (of getallen) in die u moet zoeken.

Dienovereenkomstig, waarom werkt som niet in excel?

Excel is een spreadsheet-toepassing die een raster van cellen gebruikt om gegevens te ordenen. Elke cel kan een waarde, formule of ander type gegevens bevatten. Wanneer u de functie SUM gebruikt, telt Excel de waarden in een bereik van cellen op en geeft het resultaat.
De reden dat optellen niet werkt in Excel is dat het programma is ontworpen om te werken met getallen, niet met tekst. Wanneer u tekst in een cel invoert, behandelt Excel deze als een label en probeert er geen wiskundige bewerkingen op uit te voeren. Daarom kunt u de SUM-functie niet gebruiken om een kolom met tekstwaarden op te tellen. Dus, hoe maak ik van tekst een getal in excel? In Excel kunt u op verschillende manieren tekst in een getal veranderen. Eén manier is het gebruik van de functie Tekst naar kolommen. Om deze functie te gebruiken, selecteert u eerst de cellen die de tekst bevatten die u wilt omzetten. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Tekst naar kolommen. In de wizard Tekst omzetten naar kolommen selecteert u de optie Gelimiteerd en klikt u op Volgende. Op de volgende pagina selecteert u de juiste scheidingstekens en klikt u op Volgende. Op de laatste pagina selecteert u de optie Algemeen in het gedeelte Kolomgegevensindeling en klikt u op Voltooien. De tekst wordt nu geconverteerd naar getallen.
Een andere manier om in Excel tekst om te zetten in getallen is het gebruik van de functie WAARDE. De functie WAARDE neemt een tekstwaarde en geeft een getal terug. Bijvoorbeeld, om de tekst "1234" om te zetten in een getal, gebruikt u de volgende formule: =VALUE("1234").

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie?

Met de functie ALS. VOORWAARDEN kunt u maximaal 127 verschillende voorwaarden testen. Dienovereenkomstig, is gelijk of groter dan excel?

VergelijkingsoperatorBetekenisVoorbeeld
= (gelijkteken)Gelijk aan=A1=B1
> (groter dan)Groter dan=A1>B1
< (kleiner dan)Kleiner dan=A1<B1
>= (groter dan of gelijk aan)Groter dan of gelijk aan=A1>=B1

Dienovereenkomstig, hoeveel als functies in excel?

Opmerkingen. Hoewel u in Excel wel 64 verschillende ALS-functies kunt nesten, is dit beslist niet aan te raden. Wat is de functie waarde? De functiewaarde is het resultaat van een functie wanneer deze wordt toegepast op een invoer.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je hekjes weg in excel?

Er zijn een paar manieren om van hashes af te komen in Excel:
1. Selecteer de cellen die de hashes bevatten en druk op de Delete-toets op uw toetsenbord.
2. Selecteer de cellen die de hashes bevatten en druk op de knop Inhoud wissen op het tabblad Home van het Excel-lint.
3. Selecteer de cellen die de hashes bevatten en druk op de knop Opmaak wissen op het tabblad Home van het Excel-lint. Hierdoor wordt alle opmaak uit de geselecteerde cellen verwijderd, inclusief de hashes.

Door Vic

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je een ISBN nummer? :: Hoe installeer ik gratis Zoom op mijn laptop?
Handige links