Huis > H > Hoe Koppel Je Airpods Aan Telefoon?

Hoe koppel je AirPods aan telefoon?

Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waarom kan ik geen verbinding maken met mijn AirPods?

Als uw AirPods in de lijst met apparaten verschijnen maar geen verbinding maken, gaat u naar de volgende stap. Sluit de klep, wacht vijftien seconden en open de klep. Houd de configuratieknop op de oplaadcase tot tien seconden ingedrukt. Als het statuslampje wit knippert, kunnen de AirPods worden verbonden. Dienovereenkomstig, hoe koppel ik mijn airpods? Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Kan je AirPods verbinden met een Samsung?

Ja, u kunt AirPods verbinden met een Samsung-telefoon. U moet de Samsung Galaxy Buds-app gebruiken om de AirPods met uw Samsung-telefoon te verbinden. Zodra de AirPods zijn aangesloten, kunt u ze gebruiken om naar muziek te luisteren, telefoongesprekken te voeren en Siri te gebruiken. Kunnen Apple oortjes op Android? Nee, Apple oordopjes kunnen niet werken op Android. Dit komt omdat de twee apparaten verschillende technologieën gebruiken. Apple oordopjes zijn ontworpen om te werken met Apple apparaten, die gebruik maken van een eigen technologie genaamd Apple Lossless. Android toestellen daarentegen gebruiken een andere technologie genaamd Bluetooth.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Men kan zich ook afvragen: kan iemand anders mijn airpods gebruiken?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Wat betekent het als je AirPods oranje knipperen? Wanneer de AirPods niet in de case zitten, geeft het lampje de status van de case aan. Groen betekent volledig opgeladen en oranje betekent dat er minder dan één volle lading van de batterij resteert.

Trouwens, hoe reset ik mijn airpods?

Druk en houd de knop op de achterkant van de case minstens 15 seconden ingedrukt. Het lampje in de case tussen de AirPods zal wit moeten branden en dan ambergeel knipperen, wat aangeeft dat de AirPods zijn gereset. (Als u een draadloze oplaadcase hebt, bevindt dit lampje zich aan de voorkant van de case). Wat dit betreft, hoe koppel ik mijn airpods pro? Om dit te doen, moet je eerst naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat gaan. Vervolgens tik je op het pictogram van je AirPods Pro om ze te selecteren. Als je apparaat de AirPods Pro niet herkent, tik je op de knop 'Verbinden' om de verbinding te maken.

Je kunt ook vragen waarom verbinden mijn airpods niet met mijn laptop?

Als je airpods niet met je laptop kunnen verbinden, kan dat verschillende oorzaken hebben. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je airpods zijn aangesloten op het juiste apparaat. Als je airpods zijn aangesloten op je iPhone, zullen ze niet automatisch met je laptop verbinden. Je moet je airpods eerst loskoppelen van je iPhone en dan opnieuw aansluiten op je laptop. Als je airpods nog steeds niet met je laptop kunnen verbinden, kan het zijn dat je laptop niet de juiste software heeft om ze te ondersteunen. Airpods werken alleen met bepaalde laptops met bepaalde software.

Door Alleras Chagnon

Vergelijkbare artikelen

Welke AirPods voor Samsung? :: Hoe doe je AirPods in je oren?
Handige links