Huis > H > Hoe Moet Je Airpods Verbinden Met Je Telefoon?

Hoe moet je AirPods verbinden met je telefoon?

Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dienovereenkomstig, kun je airpods met meerdere apparaten verbinden?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Wat moet je doen als je AirPods niet meer verbinden? Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, of een iPad met de nieuwste versie van iPadOS. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld.

Kunnen Samsung oortjes op een iPhone?

Nee, Samsung oordopjes kunnen niet op een iPhone. De twee apparaten zijn niet compatibel met elkaar. Kunnen AirPods 3 op Samsung? Ja, de AirPods 3 kunnen worden gebruikt op een Samsung-telefoon. De AirPods 3 zijn compatibel met alle apparaten met Bluetooth, waaronder Samsung-telefoons. U kunt de AirPods 3 met uw Samsung-telefoon verbinden door Bluetooth op beide apparaten in te schakelen en vervolgens de AirPods 3 te selecteren in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw Samsung-telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe verbind je 2 paar AirPods met 1 telefoon?

Twee paar AirPods verbinden met één iPhone of iPad

  1. Ga naar het startscherm op je iPhone of iPad.
  2. Open de behuizing van uw AirPods of AirPods Pro / Haal uw AirPods Max uit hun Smart Case en houd deze binnen 60 seconden bij uw apparaat.
  3. Er verschijnt een setup-animatie.
  4. Tik op 'Verbinden'
Hoe werken AirPods met Android? Ga naar de bluetooth-instellingen op je telefoon en kies voor 'Nieuw apparaat koppelen'; Open het doosje en houd het knopje achterop ingedrukt tot het lampje wit begint te knipperen; Bij 'Beschikbare apparaten' zie vervolgens de AirPods verschijnen. Tik hierop en de oordopjes worden aan je Android-telefoon gekoppeld.

Mensen vragen ook: hoe kun je je airpods instellen?

De instellingen van uw AirPods en AirPods Pro wijzigen

  1. Open uw oplaadcase.
  2. Ga op een iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  3. Tik op de infoknop naast uw AirPods.
  4. Tik op de huidige naam.
  5. Voer een nieuwe naam in voor uw AirPods.
  6. Tik op 'Gereed'.
Dienovereenkomstig, hoe verbind je 2 airpods met 1 laptop? Als je 2 AirPods wilt koppelen aan 1 laptop, dan moet je ze eerst koppelen met de laptop via Bluetooth. Voor de meeste laptops zal je de AirPods moeten koppelen met de laptop door ze te verbinden met de laptop via de Bluetooth-instellingen.

Wat gebeurt er als je AirPods reset?

Als je AirPods reset, gebeurt er het volgende: alle instellingen worden opnieuw ingesteld, alle gekoppelde apparaten worden verwijderd en de AirPods worden opnieuw gekoppeld met je iPhone of iPad.

Door Gut

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je je AirPods Pro? :: Wat gebeurt er als je je AirPods reset?
Handige links