Huis > H > Hoe Reset Je Een Jbl Boombox?

Hoe reset je een JBL Boombox?

Hoe Boombox te resetten

Houd in de AAN-modus de “Volume +” - en “Play” -knoppen tegelijkertijd langer dan 3 seconden ingedrukt -> Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld. Nu is het apparaat gereset naar de fabrieksinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

De aan/uit-knop en de volumeknop moeten tegelijkertijd worden ingedrukt. Wanneer het Apple logo verschijnt, kunt u de knoppen loslaten.

Wat moet je doen als je JBL box niet meer verbind?

Verbindingsproblemen of überhaupt geen geluid?Reset!

  1. Houd de 'volume +' en 'play/pause' knop ingedrukt tot de speaker weer uit gaat.
  2. Of als dit niet werkt op jouw JBL speaker.
  3. Houd de 'volume +' en 'bluetooth' knop ingedrukt tot de speaker weer uit gaat.
Hoelang heb je garantie op JBL? 10.4 De wettelijke garantieperiode duurt twee (2) jaar, te beginnen op de datum waarop het Product is geleverd en/of in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, en de factuur dient als garantiebewijs.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen bluetooth verbinding maken?

Er zijn een paar redenen waarom u geen bluetooth-verbinding kunt maken. Eén reden kan zijn dat het apparaat waarmee je probeert te verbinden niet compatibel is met bluetooth. Een andere reden kan zijn dat de bluetooth op uw apparaat niet is ingeschakeld. Controleer ten slotte of het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken binnen bereik is. Als dat niet het geval is, kunt u geen verbinding maken. Je kunt ook vragen hoe reset je een jbl partybox 100? Er zijn een paar manieren om de JBL PartyBox 100 te resetten. De eerste manier is om de aan/uit-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zal de luidspreker resetten naar de fabrieksinstellingen. De tweede manier is om de luidspreker los te koppelen van de stroombron gedurende ongeveer 10 seconden. Hierdoor worden de fabrieksinstellingen van de luidspreker eveneens hersteld. De derde manier is om de resetknop aan de onderkant van de luidspreker te gebruiken. Hierdoor worden de fabrieksinstellingen van de luidspreker hersteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe Reset je een Acer pc?

Het antwoord is het beste. Gebruikers kunnen een allereerste backup terugzetten van harde schijf, CD of DVD.

Wat dit betreft, waarom valt mijn jbl box uit?

Veel Bluetooth luidsprekers, zoals de JBL GO, hebben de eigenschap om bij zachte volumes of geen signaal, de Bluetooth speaker na ca. 10 minuten automatisch uit te schakelen. Deze wordt dan niet vanzelf weer geactiveerd door een geluidssignaal. Men moet dan de speaker opnieuw aan zetten. Hoe werkt de Flip 5? Het verbinden van de JBL Flip 5 is eenvoudig met een druk op het Bluetooth symbool gaat de speaker in pairing modus. Je zoekt de speaker in de lijst met gevonden bluetooth apparaten en zonder gedoe met toegangscodes is de speaker verbonden met je smartphone of tablet. Het bereik van de JBL Flip 5 is ongeveer 10 meter.

Hoe verbind je JBL Tune 220tws?

Om de JBL Tune 220tws op uw apparaat aan te sluiten, moet u de volgende stappen volgen:
1. Zorg ervoor dat uw JBL Tune 220tws is uitgeschakeld.
2. Open de Bluetooth-instellingen op uw apparaat en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
3. Houd de aan/uit-knop van de JBL Tune 220tws ongeveer 3 seconden ingedrukt totdat de LED-indicator blauw begint te knipperen.
4. Selecteer de JBL Tune 220tws in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw apparaat.
5. 5. Voer de koppelcode in wanneer daarom wordt gevraagd en de JBL Tune 220tws zal met succes aan uw apparaat worden gekoppeld. En nog een vraag, hoe verbind je een jbl box met een iphone? Er zijn een paar manieren om een JBL box op een iPhone aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is om een 3,5 mm audiokabel te gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden. U kunt ook Bluetooth gebruiken om de twee apparaten draadloos met elkaar te verbinden.

Door Harbird

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel gevangenen in Zaandam? :: Waar vind ik JavaScript?
Handige links