Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Met Airpods 3?

Wat kun je allemaal met AirPods 3?

Wat zijn AirPods? AirPods zijn draadloze oordopjes, die je kunt gebruiken als gewone Bluetooth-oordopjes. Je kan ermee naar muziek luisteren, maar ook telefoongesprekken voeren. In combinatie met een iPhone, iPad, Mac of Apple TV beschik je over extra functies zoals automatisch koppelen en Siri-spraakopdrachten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Vervolgens, wat moet je doen als je je airpods case kwijt bent?

Als je één van je AirPods of de oplaadcase bent verloren, dan kan je via Apple een los exemplaar ontvangen ter vervanging. Na ontvangst stel je de nieuw ontvangen AirPod of oplaadcase in en kan je weer genieten van draadloos muziek luisteren. Trouwens, hoe configureer ik mijn airpods? Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Hoe lang gaat de batterij van AirPods mee?

De batterijduur van Apple's AirPods is behoorlijk indrukwekkend. Elke AirPod bevat een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij die tot vijf uur meegaat op een enkele lading. Dat betekent dat je je AirPods meerdere uren kunt gebruiken voordat je ze moet opladen. Als je ze toch moet opladen, kun je dat doen door ze in het meegeleverde oplaaddoosje te plaatsen. Het oplaaddoosje zelf bevat een ingebouwde batterij die de AirPods tot 24 uur totale batterijduur kan bieden. Hoe verander je je Bluetooth-naam iPhone? Om de naam van uw Bluetooth iPhone te wijzigen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Over > Naam, en voert u de nieuwe naam in.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Wat dit betreft, hoe kan je de naam van je iphone veranderen?

Naam wijzigen

  1. Tik op de app Instellingen.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Info.
  4. Tik op Naam.
  5. Verwijder de huidige naam door op het kruisje erachter te tikken.
  6. Typ een nieuwe naam en tik op Gereed.
Hoe moet je doorspoelen met AirPods? Gebruik AirPods om muziek te bedienen
  1. Open Instellingen op je iPhone.
  2. Kies Bluetooth.
  3. Tik op de "i" naast uw AirPods.
  4. Kies de linker of rechter AirPod.
  5. Kies onder "Dubbelklik op de AirPod" voor "Afspelen/Pauze", "Volgende track" of "Vorige track".

Kan je AirPods op Samsung gebruiken?

Toch kun je de oordopjes ook zonder problemen met een Android-smartphone gebruiken. De AirPods gedragen zich namelijk als een set 'gewone' bluetooth-oordopjes, wat betekent dat ze prima met Android overweg kunnen. Wat valt onder garantie AirPods? Apple's AirPods garantie dekt hardware problemen die ontstaan door een fabrikaatsfout. De garantie dekt niet problemen die zijn ontstaan door gebruikersfouten, zoals waterbeschadiging of schade door vallen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn airpods niet vinden?

Er zijn een aantal redenen waarom je je AirPods niet kunt vinden. Misschien heb je ze ergens anders neergelegd dan je normaal zou doen, of ze zijn uit je oor gevallen en je hebt ze niet opgepikt. Het kan ook zijn dat de batterij van je AirPods bijna leeg is, waardoor ze minder goed te vinden zijn. Als je ze echt kwijt bent, kun je altijd proberen ze te vinden met de 'Zoek mijn AirPods'-functie in de Find My-app op je iPhone, iPad of iPod touch.

Door Gimble Rauth

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de beste nep AirPods? :: Wat is het verschil tussen de AirPods 1 en 2?
Handige links