Huis > K > Kun Je Airpods 1 Nog Kopen?

Kun je AirPods 1 nog kopen?

Behalve voor de AirPods 3 en AirPods Pro kun je ook ervoor kiezen om de AirPods 2 of zelfs de eerste generatie AirPods 1 te kopen. Dat kan een goede keuze als je wel de AirPods-ervaring wilt hebben, maar wat goedkoper uit wilt zijn. Let op dat de allereerste generatie AirPods alleen nog refurbished beschikbaar is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat is het verschil tussen AirPods 1 en 3?

Kort samengevat: de AirPods 3 zitten tussen de vorige AirPods en de AirPods Pro in, de duurdere en betere oordopjes. De nieuwe 'gewone' AirPods hebben bijvoorbeeld ongeveer hetzelfde design als de Pro-oortjes en kopiëren enkele audiofuncties, zoals Spatial Audio. Hierdoor kun je van surround sound genieten. Kan je AirPods Pro traceren? Als je AirPods zijn gekoppeld, maar momenteel offline zijn, zie je in Zoek mijn waar en wanneer ze voor het laatst online waren. Voor de AirPods (3e generatie), AirPods Pro of AirPods Max wordt de bijgewerkte locatie maximaal 24 uur weergegeven in de Zoek mijn-app.

Hoe stel je je AirPods opnieuw in?

Om je AirPods te resetten, doe je ze eerst in hun oplaadhoesje en zorg je ervoor dat beide AirPods in het hoesje zitten. Houd vervolgens de instelknop op de achterkant van het hoesje ongeveer 15 seconden ingedrukt. Als u het statuslampje wit ziet knipperen, betekent dit dat uw AirPods zijn gereset en klaar zijn om opnieuw te worden ingesteld. Hoe maak je verbinding met AirPods? Er zijn twee manieren om verbinding te maken met AirPods. De eerste manier is om het deksel van het AirPods-hoesje te openen, waardoor de AirPods automatisch worden ingeschakeld en met je iPhone worden verbonden. De tweede manier is om naar de Bluetooth-instellingen op je iPhone te gaan en de AirPods te selecteren in de lijst met apparaten.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe kun je zien hoe vol je AirPods zijn Android?

Wil je bijvoorbeeld toch de accustatus checken op je Android? Dan kun je de simpele app AirBattery downloaden. De app Assistant Trigger doet dit ook, maar laat je tegelijk de Google Assistent activeren als je twee keer op een AirPod tikt. Dit in overweging nemend, waarom gaan mijn airpods zo snel leeg? De AirPods hebben een kleine interne batterij, die maximaal vijf uur meegaat. Na verloop van tijd treedt er slijtage op aan de accucellen: ze laden minder goed op en verliezen sneller hun lading. De oortjes zijn sneller leeg en je moet steeds vaker tussentijds je AirPods opladen.

Hoe lang gaan AirPods 3 mee?

Apple AirPods 3: 6 uur

Apple AirPods 3 gaan op een volle lading 6 uur mee. De oplaadcase beschikt over een batterijduur van 24 uur, waardoor je in totaal 30 uur naar muziek luistert.
Wat betekent met reguliere Oplaadcase? Als je een reguliere oplaadcase hebt, betekent dit dat je deze case gebruikt om je AirPods op te laden wanneer ze leeg zijn. Je steekt simpelweg de oplaadcase in een stopcontact en laadt zo je AirPods op.

Hoeveel kost een nieuwe AirPod case?

Een nieuwe AirPod-hoes kost €39.

Door Sly Bazemore

Vergelijkbare artikelen

Hoe laad je AirPods Pro case op? :: Hoe weet ik of mijn AirPods gereset zijn?
Handige links