Huis > H > Hoe Stel Je Je Airpods Pro In?

Hoe stel je je AirPods Pro in?

Open de Instellingen-app op je iPhone; Kies Bluetooth; Tik op de 'i' achter de AirPods Pro; Onder het tussenkopje 'Houd AirPods ingedrukt' kun je per AirPod instellen wat er gebeurt als je het steeltje indrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Vervolgens, waar moet je tikken op je airpods?

Audio bedienen met uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie)

Druk op de druksensor op de steel van een AirPod om audio af te spelen en te pauzeren. Druk opnieuw om het afspelen te hervatten. Druk tweemaal op de druksensor om vooruit te springen. Druk driemaal op de druksensor om terug te springen.
Wat dit betreft, hoe laat je je airpods harder klinken? 'Configuratie van aangepast geluid' gebruiken

Ga naar 'Instellingen' > 'Muziek' > 'Equalizer' en tik op 'Uit' om de equalizer uit te schakelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Audio/Visueel' en pas de audiobalans aan met de schuifknop.

Daarvan, hoe bedien ik mijn airpods?

Om je airpods te bedienen, moet je er eerst voor zorgen dat ze zijn opgeladen. Dit doe je door de airpods aan te sluiten op hun oplaaddoosje en ervoor te zorgen dat het LED-lampje op het hoesje brandt. Zodra de airpods zijn opgeladen, kun je ze in je oren stoppen en zullen ze automatisch verbinding maken met je iPhone, iPad of ander Apple-apparaat. Als je de airpods wilt gebruiken met een niet-Apple-apparaat, moet je ze in de koppelstand zetten door de knop aan de achterkant van het oplaaddoosje ingedrukt te houden. Kan geen verbinding maken met AirPods Pro? Als je AirPods Pro geen verbinding maken met je iPhone, zorg er dan voor dat je AirPods Pro in het hoesje zitten en dat het hoesje stroom heeft. Als je AirPods Pro uit het hoesje zijn en je hebt nog steeds problemen met de verbinding, doe ze dan terug in het hoesje en wacht een paar seconden voordat je ze er weer uithaalt.
Als je AirPods Pro zijn opgeladen en je hebt nog steeds problemen met verbinden, moet je je AirPods Pro misschien resetten. Om dit te doen, houd je de instelknop op de achterkant van het hoesje ongeveer 15 seconden ingedrukt. Het statuslampje van de hoes moet wit en vervolgens oranje knipperen, wat aangeeft dat je AirPods Pro zijn gereset.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe reset je AirPods 1?

Hoe reset je AirPods?

  1. Plaats allebei de AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het klepje van de oplaadcase.
  3. Ga op je iPhone naar Instellingen, Bluetooth en klik dan bij je AirPods op Vergeet dit apparaat.
  4. Houd het knopje achter op de case ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  5. Het lampje knippert nu een paar keer oranje.
  6. Klaar!
Mensen vragen ook: waar moet je tikken op airpods pro? Ga op een iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. Tik op de infoknop naast uw AirPods. Selecteer de linker- of rechter-AirPod om te kiezen op welke AirPod u dubbel wilt tikken voor Siri, het afspelen of pauzeren van audiomateriaal of om naar een ander nummer te springen.

En nog een vraag, hoe werken airpods 3?

Zodra je de case van de oordopjes voor het eerst opent en in de buurt houdt van een iPhone, verschijnt een speciaal scherm waarmee je kunt bevestigen dat je de oortjes wilt koppelen. Vervolgens maken de oortjes automatisch verbinding met andere apparaten waarop je bent ingelogd met hetzelfde Apple ID. Waarom zijn mijn AirPods zo zacht? De AirPods zijn gemaakt van zacht materiaal dat is bedoeld om je oren te beschermen. Het zachte materiaal maakt de AirPods ook comfortabeler om te dragen dan andere soorten oordopjes.

En nog een vraag, hoe geluid koptelefoon harder zetten?

De meeste koptelefoons hebben een draaiknop op de zijkant waarmee je het geluid harder of zachter kunt zetten. Soms zit deze knop ook op de kabel van de koptelefoon. Als je koptelefoon geen draaiknop heeft, kun je het geluid harder of zachter zetten met de volume-knop van je telefoon, tablet of computer.

Door Pazit Bien

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn AirPods met mijn macbook? :: Waarom kan ik niet bellen met mijn AirPods?
Handige links