Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Je Spotify Wachtwoord Bent Vergeten?

Wat moet je doen als je je Spotify wachtwoord bent vergeten?

Voer je Spotify-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je toch nog hulp nodig hebt, neem dan contact op met Spotify Support.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat moet je doen als je Spotify niet werkt?

Controleer je verbinding en kijk of je via een andere manier online kan. Luister je op je telefoon? Soms helpt het ook om de vliegtuigmodus van je mobiele telefoon even een minuutje in te schakelen en daarna weer uit te zetten. Probeer het nummer nu opnieuw af te spelen. Wat is mijn gebruikersnaam op Spotify? Je gebruikersnaam is ontworpen om je te identificeren op Spotify, dus je kunt deze niet wijzigen. Je hoeft je gebruikersnaam niet te gebruiken om in te loggen.

Wat dit betreft, waarom is spotify ineens uitgelogd?

Hier zijn een paar mogelijke redenen voor:
1) Je Spotify-account kan gecompromitteerd zijn. Als je vermoedt dat dit het geval is, moet je je wachtwoord wijzigen en je beveiligingsinstellingen bijwerken.
2) Er kan een probleem zijn met de cookies of cache op je computer. Probeer je cookies en cache te wissen en vervolgens je browser opnieuw op te starten.
3) Spotify kan technische problemen ondervinden. Probeer in dat geval later opnieuw in te loggen. Vervolgens, wat gebeurt er als je spotify niet betaald? Als een gebruiker niet betaalt voor Spotify Premium, kan hij de Spotify-dienst wel blijven gebruiken, maar is hij beperkt tot het luisteren naar nummers in de shufflemodus en hoort hij af en toe advertenties.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn mijn wachtwoorden?

Je wachtwoorden worden opgeslagen in je Google-account. Als je een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden wilt bekijken, ga je naar passwords.google.com of bekijk je je wachtwoorden in Chrome. Als je wachtwoorden wilt bekijken, moet je opnieuw inloggen. Verwijderen. Men kan zich ook afvragen: hoe koppel je kpn aan spotify? Log in op www.spotify.com. Op de homepagina zie je de status van je Spotify abonnement onder het kopje "Accountoverzicht". Als je Spotify via KPN hebt, staat hier "Jouw abonnement is gekoppeld aan onze partner KPN".

Dienovereenkomstig, hoe verleng ik spotify?

Log in op spotify.com/account. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN. Daarvan, waarom speelt spotify maar 10 seconden af? Er zijn een paar redenen waarom Spotify slechts 10 seconden van een liedje afspeelt. Eén mogelijkheid is dat het nummer slechts 10 seconden lang is. Een andere mogelijkheid is dat het nummer in een afspeellijst staat die alleen stukjes van 10 seconden afspeelt. Tot slot is het mogelijk dat er een probleem is met de Spotify-app of met de internetverbinding van de gebruiker.

En nog een vraag, is er een storing op spotify?

Er is momenteel geen storing op Spotify bekend.

Door Earlene

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet streamen naar de tv? :: Wat is mijn wachtwoord van Netflix?
Handige links