Huis > H > Hoe Kan Ik Kaspersky Verwijderen?

Hoe kan ik Kaspersky verwijderen?

Windows 10 en 11

In Windows 10/11 klik je achtereenvolgens op de Windows-knop > Instellingen > Apps. In de lijst met software selecteer je Kaspersky Security Cloud of de naam van een ander Kaspersky product. Klik dan op verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe veilig is Kaspersky?

Dreiging Kaspersky

Het is niet bekend en ook niet aangetoond dat Kaspersky op dit moment een bedreiging vormt voor gebruikers in Nederland. Maar het valt eenvoudigweg niet uit te sluiten. Neem daarom het zekere voor het onzekere en gebruik de Kaspersky-producten niet langer.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder je kaspersky van je mac? Kaspersky Internet Security for Mac

Open het . dmg-bestand van de distributiekit voor het programma dat u vanaf de Kaspersky Lab-website of de My Kaspersky-portal hebt gedownload. Dubbelklik in het venster met de inhoud van de distributiekit op Verwijder Kaspersky Internet Security.

Dienovereenkomstig, kan ik kaspersky nog vertrouwen?

Kaspersky is een vertrouwd beveiligingsbedrijf en zijn producten worden door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Het bedrijf is de afgelopen jaren echter verwikkeld geweest in controverse, met enkele beschuldigingen van banden met de Russische overheid. Als gevolg daarvan hebben sommige mensen zich afgevraagd of ze Kaspersky nog wel kunnen vertrouwen.
Over het algemeen is Kaspersky een vertrouwd beveiligingsbedrijf dat al vele jaren kwaliteitsproducten levert. De recente beschuldigingen tegen het bedrijf hebben er echter voor gezorgd dat sommigen de integriteit van het bedrijf in twijfel trekken. Als u zich zorgen maakt over deze aantijgingen, kunt u overwegen de producten van een ander beveiligingsbedrijf te gebruiken. Wat is een goed alternatief voor Kaspersky? Er zijn een paar goede alternatieven voor Kaspersky die een vergelijkbaar niveau van bescherming en functies bieden. Enkele daarvan zijn Norton, Bitdefender en Trend Micro. Al deze opties bieden uitgebreide bescherming tegen malware en virussen, en elk heeft zijn eigen unieke set functies die verschillende gebruikers kunnen aanspreken. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke optie voor hem of haar het beste is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat kost Kaspersky?

Met het Kaspersky Internet Security pakket bent u al beschermd voor 1 apparaat vanaf €18 per jaar. Na een jaar kunt u gemakkelijk verlengen en krijgt u tijdig van ons een aantrekkelijk aanbieding. Wat is de beste Internet Security? De beste antivirussoftware van het moment is Bitdefender

Je bent misschien meer vertrouwd met de grote namen zoals Norton, McAfee en AVG, maar momenteel raden we toch Bitdefender aan als beste antivirus-software. Het biedt waterdichte beveiligingstools met een breed aanbod van andere functies.

Men kan zich ook afvragen: is kaspersky veilig oekraïne?

"De risico-analyse is veranderd door het Oekraïne-conflict", zegt één van de anonieme overheidsmedewerkers. "Het risico is toegenomen." Eerder deze week plaatste de Amerikaanse toezichthouder FCC Kaspersky op de zwarte lijst van bedrijven die een risico voor de nationale veiligheid vormen. Waarom Kaspersky? Kaspersky is een wereldberoemd cyberbeveiligingsbedrijf dat enkele van de beste antivirus- en internetbeveiligingssoftware op de markt produceert. Er zijn verschillende redenen waarom Kaspersky een goede keuze is om uw computer te beschermen tegen online bedreigingen.
Ten eerste heeft Kaspersky een lange geschiedenis van uitstekende bescherming tegen virussen en andere malware. Het bedrijf is opgericht in 1997 en is consequent gerangschikt als een van de best presterende in onafhankelijke antivirustests.
Ten tweede is de software van Kaspersky zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers, zodat u de juiste oplossing voor uw behoeften kunt vinden.
Ten derde zijn de producten van Kaspersky zeer betaalbaar. Het bedrijf biedt verschillende prijsopties voor elk budget, en u kunt vaak kortingen en speciale aanbiedingen vinden op hun website.
Ten vierde biedt Kaspersky geweldige klantenondersteuning. Als u vragen of problemen hebt met uw software, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor hulp.
Al met al is Kaspersky een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen. Het bedrijf biedt een lange geschiedenis van kwaliteitsbescherming, gebruiksvriendelijke producten en geweldige klantenondersteuning.

Bovendien, wat is de beste virusscanner 2021?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de beste virusscanner voor 2021 afhangt van een aantal factoren, waaronder het type apparaten dat u gebruikt, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. Enkele populaire virusscanners voor 2021 zijn echter Bitdefender, Norton en Kaspersky.

Door Siffre

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een kat temmen? :: Wat kost Kaspersky Internet Security?
Handige links